تشدید نظارت بر نحوه عرضه فرآورده‌های خام دامی در بردسیر

سیدسجاد حسینی‌نسب روز گذشته از تشکیل جلسه توجیهی-آموزش با حضور فعالان شاغل در مراکز عرضه مواد خام دامی شامل قصابی‌ها، رستوران‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در محل فرمانداری بردسیر خبر داد و اظهار کرد: هدف از تشکیل این جلسه توجیه و آموزش افراد شاغل در این حوزه در خصوص نحوه عرضه بهداشتی مواد خام دامی و تشریح تخلفات موجود است.

وی به بیان مهم ترین چالش‌های موجود در زمینه عرضه مواد خام دامی پرداخت و گفت: مخدوش کردن تاریخ تولید فرآورده های خام دامی، منجمد کردن مواد دامی گرم و همچنین خروج از انجماد مواد دامی منجد تخلف به شمار می آید.

به گزارش مهر، حسینی‌نسب از تشدید نظارت بر فعالیت مراکز عرضه مواد خام دامی در بردسیر با هدف ارتقاء سطح سلامت جامعه خبر داد و گفت: مردم باید گوشت مهمور و دارای لیبل دامپزشکی را از قصابی ها خریداری کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه مراتب را به اطلاع شبکه دامپزشکی بردسیر را مطلع کنند.

وی گفت: در جلسه امروز کارشناسان بهداشت قول مساعد در خصوص همکاری با دامپزشکی برای انجام اقدامات نظارتی همگام را دادند.

رئیس شبکه دامپزشکی بردسیر هشدار داد: حمل و نقل و عرضه مواد دامپزشکی باید با مجوز از مبدا باشد و در صورت نداشتن مجوز با متخلفان برخورد جدی می شود.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=22595
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.