رزم حسینی: مدل موفق قلعه گنج را در همه استان پیاده می کنیم

استاندار مردمی کردن اقتصاد را یکی از بخش‌های مهم اقتصاد مقاومتی می داند و می گوید که نمونه موفق مردمی کردن اقتصاد حرکت جهادی قلعه گنج بود که باعث شد در همه استان به شرکت‌های توسعه‌گرا مسئولیت داده شود.

وی افزود که  این شیوه کار در اقتصاد مقاومتی در استان کرمان مورد تایید ستاد فرماندهی کشور قرار گرفته است. به گفته رزم حسینی طرح مثلث توسعه اقتصادی منافاتی با اقتصاد مقاومتی ندارد.

رزم حسینی تاکید کرد که از مدیران مناطق هشتگانه اقتصادی استان انتظار می‌رود ظرفیتهای مناطق را شناسایی و در جهت تبدیل به ثروت اقدام کنند. او از فرمانداران خواست که در راستای اقتصاد مقاومتی با سرمایه گذاران و مدیران اقتصادی همکاری تام داشته باشند .

در ادامه جلسه مدیرکل امور اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری کرمان گفت که مدل مدیریتی اقتصاد مقاومتی امکان سرمایه گذاری راحت را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است و دولت هم از سرمایه گذاران حمایت می کند.

سنجری افزود که مثلث اقتصادی زمینه اشتغال ۱۴ هزار نفر را ایجاد کرده است که این اتفاق با همیاری و همکاری ائمه جمعه، کارآفرینان، نمایندگان مجلس، سرمایه گذاران و دولت انجام شده است.

وی می گوید که در قالب طرح مثلث اقتصادی۹۱۰ طرح با هزینه  ۷۵هزار میلیارد تومان تفاهم نامه اقتصادی داشته ایم که بهره برداری از ۵۰۵ طرح زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۴ هزار نفر ایجاد شده است، او اضافه کرد که در منطقه پنج تفاهمنامه (کوهبنان و زرند) ۳۵ طرح با بودجه ۳هزار و ۷۹۲ میلیارد منعقد شده است.

نماینده مردم زرند و کوهبنان هم که در این جلسه حضور داشت می گوید که  که شهرستانهای زرند و کوهبنان ظرفیتهای بالایی در صنایع فولاد و بخش معدن دارند وی افزود که  با استفاده از فضای پسا برجام در حوزه معادن اقدامات خوبی برای نوسازی، تجهیز و بازسازی انجام شده است.

امیری با اشاره به اینکه در این شهرستان ها محصولات خوبی تولید میشود خطاب به تولید کنندگان گفت که باید سه آیتم کیفیت، زمان و قیمت را در نظر داشته باشند و از دولت هم خواست برای واحدهای تولیدی خرد و کوچک بازار ایجاد کند اگر چنین اتفاقی نیفتد آنها توان رقابت با رقبای چینی را نخواهند داشت.

او در ادامه افزود که در زمینه گردشگری فرصت های خوبی در این شهرستانها وجود دارد که متاسفانه تا کنون دولتها نتوانسته اند از این ظرفیتها استفاده کنند وی گردشگری معادن را یکی از مهمترین این  زمینه ها میداند.

امام جمعه زرند هم  ضمن تشکر از استاندار که تفکر مدیریت جهادی را جایگزین مدیریت جناحی کرد گفت که پرداختن به مسائل اقتصادی موجب آرامش استان شده است.

حجت السلام ابراهیمی افزود که برنامه ریزی های ما زمانی جواب داده است که آثار آن را در زندگی مردم ببینیم وی ادامه داد که روند دریافت مجوزها نباید آنقدرطولانی شود که سرمایه گذار از سرمایه گذاری پشیمان شود این یکی از مشکلات ادارات هست و باید برطرف شود .

امام جمعه کوهبنان هم در این جلسه بر اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت که باید اقتصاد پایدار و متکی به داخل باشد.

حجت السلام جعفری افزود که دولت باید با حمایت و برنامه ریزی اقتصاد مقاومتی را به سرانجام برساند وی می گوید که نیازاست به مانند دفاع مقدس مدیران حضور فعالی داشته  باشند.

وی با تاکید بر تولیدات داخلی و لزوم استفاده از کالای داخلی می گوید که تولید کننده داخلی یک محصول با کیفیت تولید می کند اما از آن طرف مجوز واردات داده میشود و تولید کننده ورشکست می شود این روال باید اصلاح و دولت سرمایه گذاران را حمایت و هدایت کند.

فرماندار زرند هم که در این جلسه حضور داشت گفت که در بخش معادن و فولاد امکانات زیادی داریم که نیازمند تسهیلات کم بهره هستند تا بتوانند اشتغالزایی کنند.

حبیب الله خنجری افزود ۴۵هزار هکتار سطح زیر کشت پسته در شهرستان زرند وجود دارد به دلیل کمبود آب تولید کم شده است. وی افزود در شهرستان زرند زمین های زیادی زیر کشت زعفران و زرشک هستند که این محصولات آب کمی نیاز و درآمد مناسبی دارند.

مدیر عامل شرکت میدکو که از رابطان اقتصاد مقاومتی در منطقه ۵ است در این نشست شرکت داشت گفت که شان ما در خدمت به مردم و ثروت آفرینی است اقتصاد مقاومتی نتیجه اش ثروت آفرینی است  مهندس پورمند ادامه داد که ۹۰درصد از نیروهای ما جوان و بومی هستند این یک اصل است برای ما با این اقدام در زمینه های فرهنگی هم گام بر داشته ایم. وی از روند اکتشاف معادن در شهرستان زرند گفت و انتقاد کرد که در فاصله ۵کیلومتری کارخانه معدن سنگ آهن وجود دارد اما به دلیل عدم اکتشاف و سرمایه گذاری ما مجبور هستیم  خوراک کارخانه را از یزد و خواف تهیه کنیم چون باید اقساط وام های که گرفته شده را بپردازیم این اتفاق برخلاف اقتصاد مقاومتی است.

مدیر عامل فولاد زرند هم در این جلسه حضور داشت و از فعالیت های کارخانه فولاد زرند گفت که مجتمع کنسانتره و گندله سازی، پالایشگاه ، فولاد سازی، معادن و خاموش سازی کک در حال فعالیت هستند.

ماشاالله  سهراب پور افزود که در شهرستان زرند سالانه۷۵۰ هزار تن زغال سنگ، ۵/۲ میلیون تن گندله سنگ آهن، ۴میلیون تن کنسانتره سنگ آهن و یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کک و مواد شمیایی به بهره برداری میرسد.

وی در ادامه افزود که برنامه های شرکت فولاد در منطقه ۵اقتصادی با مسئولان اجرایی هماهنگ است و مهمترین رویکرد ما توسعه پایدار در روستاها است.

در پایان رزم حیسنی از همه حاضرین در جلسه تشکر کرد و خطاب به مهندس پورمند گفت به زودی جلسه ای با وزیر صنایع و معادن خواهیم داشت از شما هم دعوت می‌کنیم  و سعی می کنیم مشکلات مربوط به مواد مورد نیاز کارخانه های شهرستانهای زرند و کوهبنان را برطرف کنیم .

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=3007
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.