سرمایه گذاری 137 میلیون یورویی در کارخانه فولادسازی بردسیر

رمضان قربان ابراهیمی  در نشست خبری در محل مجتمع احیای مستقیم و فولادسازی بردسیر افزود: این شرکت در راستای ممانعت از خام فروشی و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی تمام فرایند معدن تا تولید فولاد را داراست و حلقه های آن تکمیل است.
وی اظهار کرد: با راه اندازی واحد تولید فولاد در مجتمع احیا بردسیر که قرار است تا پایان آذرماه امسال به بهره برداری برسد این چرخه تولید به طور100 در صد تکمیل خواهد شد که با این اقدام میزان اشتغالزایی از 650نفر فعلی به یکهزار نفر خواهد رسید.
وی افزود: کارخانه احیای مستقیم شرکت فولاد سیرجان ایرانیان با سرمایه گذاری 100 میلیون یورو در بهمن ماه سال 93 راه اندازی شد که از نظر استانداردهای بین المللی متناسب با استانداردهای دنیاست.
وی ادامه داد: کشورهایی مانند ژاپن که صنعتی شده و اقتصاد کشورشان وابسته به صنایع است در مقایسه با ایران از تمام نعمتهای خدادادی برخوردار نیستند و از معدن و انرژی گاز بی بهره اند و ناچار به تامین این منابع از بیرون هستند.
وی تاکید کرد: این در حالی است که ما تمام منابع را در اختیار داریم لذا باید بهتر از کشور ژاپن بتوانیم از مزیت نسبی بهره ببریم و باید محصول خود را تا آخرین مرحله تولید به سرانجام برسانیم تا هم از خام فروشی و خروج محصولات اولیه جلوگیری شود و هم سود بیشتری ببریم.
وی با اشاره به افزایش تولید در استان کرمان گفت: در حال حاضر شرکت فولاد سیرجان ایرانیان مستقر در منطقه صنعتی گل گوهر چهار میلیون تن کنسانتره تولید می کنند که از این میزان تنها 2.5 میلیون تن مورد نیاز خودمان است و 1.5 میلیون تن مازاد آن را به سایر مجموعه ها صادر می شود.
ابراهیمی تاکید کرد: همچنین تولید آهن اسفنجی ما با نیازمان برابری می کند.
وی به جذب بیشتر نیروهای بومی از شهرستان بردسیر در کارخانه فولاد اشاره کرد و گفت: جذب نیروی انسانی فقط به ایجاد اشتغال مستقیم نیست، بلکه هر شغل چندین برابر شغل غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد در عین حال جذب نیروی بومی منطقه را به دلیل کاهش هزینه ایاب و ذهاب و سکونت در نزدیکی کارخانه دارای مزیتهایی می دانم که ترجیح به استفاده از افراد بومی است.
وی در مورد بکارگیری نیروهای بومی در بردسیر و سیرجان گفت: از مجموع هزار و 458 نفری که در این 2 شهرستان مشغول به کار هستند 84 درصد نیروهای مجتمع سیرجان بومی سیرجان و 57 درصد نیروهای مجتمع بردسیر بومی بردسیر هستند.
وی افزود: 96 درصد پیمانکاران مجتمع بردسیر نیز بومی هستند.
وی از افزایش سهمیه نیروهای بومی استقبال کرد و گفت: هیچ نیروی کاری بدون تخصص در این مجموعه قادر به کار نخواهد بود، لذا هر شخص ابتدا باید آموزشهای لازم را کسب کند تا هم از ایمنی کافی برخوردار باشد و هم راندمان کاری مثبتی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت فولاد سیرجان ایرانیان گفت: تنها در صورت نبود نیروی متخصص و کسب نکردن نمره لازم به سراغ نیروهای غیربومی می رویم و چنانچه افراد جویای کار در بردسیر بتوانند آموزشها و مهارتهای لازم را کسب کنند در آینده می توانند جذب هلدینگ معدنی و صنعتی خاورمیانه شوند و نه تنها هیچ منعی برای بکارگیری این افراد نیست بلکه به دلیل مزیتهای نسبی از ورودشان با روی باز استقبال می کنیم و حتی در شرایط مساوی نیز افراد بومی در اولویت خواهند بود.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=14487
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.