تشدید کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان

 |  نوشته شده توسط :

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کرمان از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی طی ماه مبارک رمضان در کرمان خبر داد.

مینا قاضی زاده صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت جامعه و بحث امنیت غذایی اظهار کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان در استان کرمان اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح تا پایان ماه رمضان ادامه دارد: بر این اساس دامپزشکی استان کرمان بر فعالیت های بهداشتی کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های نگهداری و بسته بندی، مراکز توزیع و عرضه، رستوران ها و خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی نظارت می کند.
قاضی زاده هاشمی گفت: این نظارت ها که در طول سال هم انجام می شود در ماه مبارک رمضان تشدید می شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: برای این منظور ۱۷ اکیپ ثابت و ۵۰ اکیپ سیار در نظر گرفته شده است که از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب فعالیت می کنند.
وی عنوان کرد: افراد می توانند موارد تخلف و مشکوک را به شبکه های دامپزشکی شهرستان ها یا سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ گزارش کنند.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



مطالب مرتبط >

سایر خبر ها