توصیه‌های وزارت بهداشت برای تغذیه بهبودیافتگان کرونا

دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد که بهبودیافتگان از کرونا باید از مصرف ترشی‌ها و سرکه خودداری کنند.

پرهیز از مصرف غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.

محدود کردن خوردن غذاهای پرچرب یا سرخ کرده مانند الویه ، سیب زمینی سرخ کرده ، پنیرپیتزا ، انواع کوکو ، کتلت و غیره

ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می‌شود

محدودیت مصرف نمک و شورها و غذاهای کنسروی شور

محدود کردن استفاده از رب گوجه ، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل

کاهش مصرف مواد شیرین و شیرینی ها ، آبمیوه صنعتی ، نوشابه ای گازدار ، شکر ، مربا و قند

محدود کردن مصرف نوشیدنی ها و خوارکی های محرک مانند قهوه ، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون ، کلزا ، کنجد، روغن افتاب گردان و غیره برای سرخ کردن مواد غذایی

محدود کردن استفاده از روغن ها و چربی های حیوانی مانند کره ، پیه، دنبه و غیره

تداوم محدودیت ها و رژیم های غذایی به ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای مانند دیابت ، فشارخون بالا و غیره دارند

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=50480

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.