چهارشنبه ها با ارز دیجیتال |پروژه ارز دیجیتال تلگرام (Gram) متوقف شد

پاول دورف مدیر عامل شرکت تلگرام در روز دوازدهم می اعلام کرد که در پی کشمکش طولانی با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده‌ی آمریکا(SEC)، فعالیت بر روی پروژه‌ی رمزارزی شبکه‌ی باز تلگرام(TON) و انتشار توکن‌های گرام(Gram) را متوقف می‌کند. در نتیجه پس از اعلام رسمی آغاز پروژه‌ی رمزارزی شرکت تلگرام در سال ۲۰۱۷، پروژه‌ی رمزارزی شرکت تلگرام در سال ۲۰۲۰ دچار توقف گردید.

پاول دوروف مدیرعامل تلگرام طی لحظاتی پیش اعلام کرد که پروژه TON برای همیشه لغو شد. پاول دوروف طی متنی در کانال تلگرام خود این خبر را به طور رسمی اعلام کرد و بیان کرد که ارز دیجیتال گرام (Gram) دیگر هیچوقت عرضه نمی شود.

پروژه تلگرام پس از اینکه نتوانست نبرد قانونی در دادگاه با کمیسیون SEC را برنده شود مجبور به لغو این پروژه شد. تلگرام طی چندین ماه درگیر مسائل قانونگذاری با کمیسیون SEC بود. کمیسیون SEC به دلیل فروش توکن های اولیه به سرمایه گذارانی که قصد فروش آن توکن ها را به عموم مردم داشته اند و همچنین عرضه توکنی که یک اوراق بهادار محسوب می شده است اما به هنگام فروش آن به سرمایه گذاران مجور کافی برای این کار را نداشته است و همچنین فروش این توکن ها به شهروندان آمریکایی حکم ممنوعیت دادگاه برای تلگرام صادر کرد.

نرم افزار تلگرام

تلگرام تقریبا ۲.۵ سال گذشته بر روی پروژه بلاکچین TON و ارز دیجیتال گرام کار کرده است . بلاکچین TON قصد داشت که پلتفرم غیرمتمرکزی همانند بیت کوین و اتریوم اما با سرعت و مقیاس پذیری بیشتر عرضه کند.

پاول دوروف بیان کرد که دادگاه آمریکا از تحقق این پروژه جلوگیری کرده است و آن را با مثال ملموسی بیان کرده است. وی خاطر نشان کرد:

تصور کنید که چندین نفر می خواهند پول خود را بر روی استخراج طلا سرمایه گذاری کنند و سپس طلاهای استخراج شده را تقسیم کنند. اما ناگهان دادگاه بیان می کند: این مردم به دلیل اینکه به دنبال سود بوده اند در این استخراج طلا سرمایه گذاری کرده اند و آنها این طلاها را برای خود نمی خواستند بلکه می خواستند آن را به افراد دیگر بفروشند. به همین دلیل این سرمایه گذاران نمی توانند طلاها را کسب کنند.

وی در ادامه بازگو کرده است که او هم از تصمیم دادگاه مبنی بر اینکه سرمایه گذاران نمی توانند از توکن گرام همانند بیت کوین استفاده کنند و آن را خرید و فروش کنند متعجب شده است. وی همچنین اعلام کرد که طی حکم دادگاه آمریکا، توکن گرام نه تنها در آمریکا بلکه در جهان نیز نمی تواند به فروش برسد، زیرا شهروندان آمریکایی راهی برای خرید و فروش این توکن پیدا خواهند کرد و برای جلوگیری از رخداد چنین اتفاقی توکن گرام حق عرضه ندارد.

پاول دوروف بنیانگذار تلگرام همچنین توضیح داد این تصمیم دادگاه نشان می دهد که دیگر کشورها هیچ سلطه و حاکمیتی برای تصمیم گیری در خصوص شهروندان خود و اینکه چه چیز برای آنها خوب یا بد است ندارند. اگر آمریکا تصمیم بگیرد که قهوه را ممنوع کند، حتی کافی شاپ های ایتالیا نیز باید مغازه های خود را ببندند. وی معتقد است:

متاسفانه در مورد یک چیز حق با قاضی آمریکایی است: ‌ما مردم خارج از کشور آمریکا می توانیم به رییس جمهور خود رای دهیم و یا مجلس خود را انتخاب کنیم، اما در مورد تکنولوژی و امور مالی ما به تصمیمات ایالات متحده وابسته هستیم. ایالات متحده می تواند از کنترل خود بر دلار و سیستم مالی جهانی برای بستن هر حساب بانکی یا بانکی در جهان استفاده کند. می تواند از قدرت خود برای حذف اپلیکیشنی در گوگل پلی و اپ استور استفاده کند. بله درست است که دیگر کشورها سلطه و حاکمیت کاملی نسبت به آنچه در قلمرو و کشور خود اجازه می دهند را ندارند. متاسفانه ۹۶ درصد مردم جهان که خارج از آمریکا زندگی می کنیم بر تصمیمات جمعیت ۴ درصدی داخل این کشور متکی هستیم.

وی در آخر اعلام کرد که این پست را به طور رسمی منتشر کرد تا خاطر نشان کند تمام فعالیت های پروژه TON به طور کامل لغو شد و اگر در آینده وبسایتی در مورد این پروژه و از سرگیری آن خبری اعلام کرد اخبار دروغین و کذب می باشد و به این نوع اخبار اعتماد نکنید. همچنین هیچ یک از تیم تلگرام در این پروژه مشارکت نخواهند داشت.

سخن ‍آخر

همانطور که پاول دوروف اعلام کرد پروژه ارز دیجیتال تلگرام دیگر در هیچ زمینه ای فعالیت نخواهد داشت .و همواره در مورد پروژه های کلاهبرداری که در مورد ارز دیجیتال گرام ادعاهای عجیب یا فروش ارز دیجیتال آن را دارند هشیار و آگاه باشید و گول افراد کلاهبردار در این زمینه را نخورید.

لغو پروژه تلگرام ضعفی را در جوامع مدرن امروزی نشان می دهد و آن وجود واسطه های متمرکز و پر قدرتی است که می توانند با قدرت خود بر هر چیزی تاثیر بگذارند و مانع از عرضه خدمات در راستای کمک به مردم شوند. شاید یکی از دلایل ناپدید شدن ساتوشی ناکاموتو نیز همین بود، اگر او هویت خود را اعلام می کرد تا به حال یا درگیر هزاران پرونده قانونی بود و یا در زندان به سر می برد.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=49337

نظرات بسته شده است.