رئیس شورای آموزش‌وپرورش استان کرمان اعلام کرد؛


سرانه آموزشی استان کمتر از متوسط کشوری است

0

استاندار کرمان، که ریاست شورای آموزش‌وپرورش استان را نیز بر عهده دارد، گفت: «برای رسیدن سرانه آموزشی استان به متوسط کشوری، به ۶ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم.»

به گزارش کرمان‌نو به نقل از ایرنا، استاندار و رئیس شورای آموزش و پرورش استان کرمان گفت: این استان جزو یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور در بحث سرانه آموزشی است و برای اینکه به متوسط کشوری برسیم رقمی افزون بر ۶۰ هزار میلیارد ریال نیاز داریم تا در حوزه فضاهای آموزشی هزینه کنیم.

محمدعلی طالبی روز پنجشنبه در نشست نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان کرمان اظهار داشت: برای رسیدن به حد متوسط فضاهای آموزشی کشور باید تمامی ظرفیت‌ها را به کار بگیریم و هم‌افزایی جدی در استان به وجود بیاید تا کمبودها و کسری‌ها را از محروم‌ترین مناطق تا مرکز استان رفع کنیم.

محرومیت فضای آموزشی مرکز استان

رئیس شورای آموزش و پرورش استان کرمان همچنین تصریح کرد: شهر کرمان در حوزه فضاهای آموزشی از محروم‌ترین نقاط استان به شمار می‌رود و در مناطق حاشیه‌ای و مرکزی آن بسیار نیاز به تکمیل فضاهای آموزشی داریم.

استاندار کرمان خاطر نشان کرد: از وزارت آموزش و پرورش و دولت درخواست داریم در اعتبارات دولتی به استان کرمان کمک کنند و وجود بنگاه‌های اقتصادی و خیران نباید باعث کمرنگ شدن نگاه دولت به فضاهای آموزشی استان شود.

او در عین حال افزود: مذاکرات اولیه با بنگاه‌های اقتصادی استان کرمان داشتیم و برداشت مثبتی داریم تا با مشارکت آن‌ها نیز در حوزه مدرسه سازی اتفاقات خوبی رقم بخورد.

نگاه ویژه رئیس‌جمهور به اعتلای آموزشی

طالبی با اشاره به توصیه رییس جمهور برای نهضت ساخت مدارس بیان کرد: نباید پیام رییس جمهور را صرفا به ساخت مدارس تقلیل دهیم؛ امروز رییس جمهور نگاه ویژه به حوزه اعتلای آموزش و پرورش دارد که ظرفیت و فرصت بسیار خوبی در اختیار این نهاد قرار داده است.

او اظهار داشت: امیدواریم با حمایت، همراهی و جدیت رییس قوه مجریه نسبت به آموزش و پرورش بخش عمده مسائل و چالش‌هایی که در این حوزه وجود دارد، در طول دوران دولت دکتر پزشکیان رفع شود.

استاندار کرمان گفت: در استان کرمان نگاه برنامه‌محور به آموزش و پرورش از ابتدای دوران مسئولیت خودم داشتم و بر همین اساس در استان به دنبال ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش هستیم.

او ادامه داد: بحث کاهش سرانه تراکم آموزشی و افزایش سرانه آموزشی با اعتبارات دولتی و کمک خیران دنبال می‌شود.

طالبی تصریح کرد: بحث عدالت آموزشی و کاهش سرانه بازماندگان از تحصیل، همچنین کاهش ترک تحصیلی‌ها و افزایش سالانه محصلان دانش‌آموز بخش فنی و حرفه‌ای، در کنار افزایش نمره در کارنامه دانش‌آموزان در استان کرمان پیگیری می‌شود.

رشد فعالیت جهادی برای مدرسه سازی

او تاکید کرد: بحث احداث فضاهای آموزشی یکی از ماموریت‌ها و چالش‌های ما در استان کرمان محسوب می‌شود و مردم و جوامع محلی در قالب سپاه، بسیج و گروه‌های جهادی در امر مدرسه سازی فعالیت‌های خوبی در استان کرمان دارند که باید این رشد پیدا کند.

قول همراهی با خیرین مدرسه‌ساز

استاندار کرمان بیان کرد: بخشی از کار مدرسه‌سازی برعهده خیران بوده است که تاکنون به صورت جدی پای کار بوده‌اند و از این به بعد نیز در این مسیر همراه ما هستند؛ ما نیز قول می‌دهیم تسهیل کننده مسیر خیران در استان باشیم و منابع درآمدی هم برایشان ایجاد کنیم.

وی افزود: دهیاری‌ها و شوراهای شهری و روستایی در کنار شهرداری‌ها امکانات و فرصت‌هایی دارند که می‌تواند در امر مدرسه سازی به کار بیاید.

طالبی تصریح کرد: همچنین بحث مشارکت خود دانش‌آموزان در برخی پروژه‌های مدرسه سازی هم می‌تواند اتفاق بیافتد و در این مسیر فرمانداران ما نقش اساسی در جمع کردن ظرفیت‌ها در کنار یکدیگر و شکل دادن به آن‌ها دارند؛ البته باید مکانیزمی طراحی شود تا هر جا مردم بیشتر کار کردند، بیشترین حمایت‌های دولتی هم از آن‌ها زیادتر باشد.

او اظهار داشت: کسانی که در امر مدرسه سازی کار کرده‌اند هر کدام تجربیاتی دارند که باید با استفاده از آن‌ها کارهای ارزشمندی در مسیر مدرسه سازی دنبال کنیم.

استاندار کرمان تاکید کرد: بحث مدرسه سازی توسط همکلاسی‌های سابق نیز می‌تواند ظرفیت‌های زیادی را برای ساخت مدرسه پای کار بیاورد و به تامین مالی بازسازی مدارس قدیمی بسیار کمک می‌کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.