وزیر آموزش‌وپرورش از پایان‌دادن به تنوع مدارس گفت؛


باید فقط دو نوع مدرسه دولتی عادی و مدارس سمپاد داشته باشیم

وزیر آموزش‌وپرورش روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن در جمع خبرنگاران کلاردشت درباره تنوع مدارس افزود: تنوع مدارس یکی از چالش‌های نظام آموزشی است که برخلاف سیاست‌های جدید وزارت آموزش‌وپرورش است و ما باید به سمت کاهش و حتی پایان‌دادن به این تنوع حرکت کنیم و تنها ۲ نوع مدرسه یکی مدارس عادی دولتی و مدارس ویژه استعدادهای درخشان (سمپاد) داشته باشیم و مدارس غیردولتی نیز به‌عنوان یک نهاد کمکی در کنار آموزش‌وپرورش فعالیت خواهند کرد.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از ایرنا، وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر رفع مشکل کمبود معلم در کشور گفت: به‌زودی تعدادی ردیف استخدامی جدید اختصاص داده می‌شود و از طریق آزمون‌های ماده ۲۸، نیروهای جدید جذب آموزش‌وپرورش خواهند شد.

علیرضا کاظمی افزود: همچنین فرایند جذب نیروی انسانی بازنگری خواهد شد تا حداکثر نیروهای بومی استخدام شوند و ماندگاری بیشتری در مناطق خود داشته باشند.

او درباره وضعیت نیروهای خرید خدمات آموزشی خاطرنشان کرد: مشکل حقوق این نیروها حل شده و موضوع تبدیل وضعیت آنان نیز در حال پیگیری است. علاوه بر این در صورت نیاز، از نیروهای نهضتی، مربیان پیش‌دبستانی دولتی و طرح امین استفاده خواهد شد.

 کاظمی با اشاره به دستاوردهای دولت چهاردهم در حوزه آموزش‌وپرورش تصریح کرد: در این ۶ ماه، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه آموزشی در سراسر کشور افتتاح شده و دولت مدرسه‌سازی و ارتقای وضعیت آموزشی را در اولویت قرار داده است.

 وزیر آموزش‌وپرورش یادآور شد: پروژه‌های نیمه‌تمام، حل مشکل نیروی انسانی، جذب نیروهای بومی و بهبود وضعیت مدارس از برنامه دولت چهاردهم در آموزش‌وپرورش است.

او به تلاش دولت چهاردهم برای بهبود وضعیت مدارس کشور خبر داد و گفت: پروژه‌های نیمه‌تمامی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته‌اند، در اولویت تکمیل قرار گرفته‌اند.

 وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به برنامه دولت برای رفع مشکلات فضای آموزشی و تجهیزات مدارس، بیان کرد: استانداران این موضوع را در اولویت خود قرار داده‌اند و به‌صورت هفتگی روند پیشرفت پروژه‌ها را پیگیری می‌کنند.

 کاظمی در باره تنوع مدارس افزود: تنوع مدارس یکی از چالش‌های نظام آموزشی است که برخلاف سیاست‌های جدید وزارت آموزش‌وپرورش است و ما باید به سمت کاهش و حتی پایان‌دادن به این تنوع حرکت کنیم و تنها ۲ نوع مدرسه یکی مدارس عادی دولتی و مدارس ویژه استعدادهای درخشان (سمپاد) داشته باشیم و مدارس غیردولتی نیز به‌عنوان یک نهاد کمکی در کنار آموزش‌وپرورش فعالیت خواهند کرد.

 به گفته او این سیاست به‌منظور برقراری عدالت آموزشی و کاهش سردرگمی خانواده‌ها اتخاذ شده است و در آینده اجرایی خواهد شد.

 وزیر آموزش‌وپرورش اضافه کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش تا ۱۲ سال زمان لازم دارد تا یک فرد وارد دانشگاه شود و از آنجا به نیروی انسانی ماهر و علمی تبدیل شود.

 کاظمی با تأکید بر اینکه مسئولیت داریم تا دانش‌آموزان را از نظر علمی و هم از نظر فرهنگ و سنن کشورمان تربیت کنیم، گفت: باید فضای قرآن و نماز را در مدارس نشر دهیم؛ بنابراین در آموزش‌وپرورش تلاش می‌کنیم تا مدارس ما به بالاترین سطح کیفیت برسد.

او به معیشت معلمان اشاره کرد و گفت: ما در وزارتخانه به‌طورجدی پیگیر معیشت معلمان کشور هستیم و امیدواریم بتوانیم گره‌ای در این حوزه باز شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.