مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان:


فعالیت مجازی مدارس در مهرماه، کذب است | ثبت‌نام ۶۸۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمان

0

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان با تاکید بر اینکه غیرحضوری شدن مدارس در مهرماه کذب است، گفت: ۶۰۲۰ مدرسه آماده پذیرش بیش از ۶۸۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمان هستند.

به گزارش کرمان‌نو، محمدرضا فرح‌بخش مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان ۲۳ شهریور در نشست شورای معاونان آموزش‌وپرورش استان کرمان بیان کرد: طرح برخی شایعات و مطالب درباره فعالیت غیرحضوری مدارس از اساس کذب و غیرواقعی است و فعالیت آموزشی تمامی مدارس استان از نخستین روز سال تحصیلی جدید (مهرماه) با حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس آغاز می‌شود.

او اظهار کرد: سال تحصیلی جدید در مدارس سراسر استان کرمان در روز سه‌شنبه (اول مهر) و با حضور پرشورونشاط دانش‌آموزان و معلمان آغاز می‌شود.

فرح‌بخش با بیان اینکه شایع شده مدارس در ابتدای سال تحصیلی امسال به‌صورت مجازی برگزار می‌شود، افزود: تمامی مدارس در دوره‌های مختلف به‌صورت کاملاً حضوری بوده و به‌هیچ‌عنوان فعالیت مدارس به‌صورت مجازی نخواهد بود.

دیگر چه خبر؟

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان به اولیا و دانش‌آموزان توصیه کرد که به این شایعه‌ها توجه نکنند و ابراز امیدواری کرد سال تحصیلی جدید با شور و نشاط خاصی برگزار شود.

او گفت: جشن شکوفه‌ها روز ۳۱ شهریور ویژه بیش از ۶۵ هزار دانش‌آموز کلاس‌اولی در سراسر استان برگزار می‌شود.

فرح‌بخش در پایان از برگزاری مانور بازگشایی مدارس در روز چهارشنبه ۲۶ شهریور جاری در سراسر استان کرمان خبر داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.