رییس دانشگاه آزاد جیرفت در نشست با مدیر جهاددانشگاهی خواستار شد


لزوم توجه به دوره‌های آموزشی مهارت محور در مناطق محروم جنوب کرمان

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از آمادگی لازم جهت انجام کارهای فرهنگی در مناطق محروم با همکاری جهاددانشگاهی و آموزش های مهارت محور خبرداد.

به گزارش کرمان نو به نقل از ایسنا، اسماعیل اسلامی در نشست مشترک با مدیر جهاددانشگاهی جیرفت بر لزوم همکاری‌های فرهنگی و آموزش های مهارت محور تاکید کرد و گفت: دوره های آموزشی مهارتی همواره در مواقع بحران به کمک کشور خواهند آمد همانگونه بسیجیان در روزهای اول اپیدمی کرونا یاریگر مدافعان سلامت بودند.

وی انجام هرگونه کار فرهنگی را در مناطق محروم با نگاه اشتغال و سلامت مورد تاکید قرار داد و افزود: دوره های آموزشی نسخه خوانی با توجه به اینکه رشته دانشگاهی در این زمینه وجود ندارد لازم است زیرا کارکنان داروخانه ها مهارتی هستند و نه دانش آموخته دانشگاهی و می طلبد برای کمک به جوانان آستین همیت را بالا بزنیم.

اسلامی دانشگاه آزاد واحد جیرفت را از جمله مراکزی دانست که در کسب درآمدهای غیرشهریه ای موفق عمل کرده و گفت: در بسیاری از کارهای پژوهشی به مرحله درآمدزایی و تولید رسیده ایم که به نظر می رسد ضمن هم اندیشی و مشارکت با جهاددانشگاهی بیش از این شاهد جذب سرمایه گذار و ایجاد زمینه اشتغالزایی برای جوانان باشیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از موفقیت این مرکز در تولید بذر خیار هیبریدی به عنوان یک اقدام علمی، پژوهش محور و مشارکتی خبرداد و گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک مجموعه علمی می تواند در کنار واحد دانشگاهی در زمینه جذب سرمایه گذار و بازار عرضه وارد عمل شود.

وی از آغاز پژوهش روی برخی گونه های گیاهی خبر داد و افزود: اقداماتی که بر پایه علمی شروع بشوند به نتیجه قابل قبولی خواهند رسید.

اسلامی ورود جهاددانشگاهی را به بحث گیاهان دارویی خواستار شد و گفت: مجموعه جهاددانشگاهی با توجه به برخورداری از  زیرساخت های علمی و پژوهشی می تواند برای راه اندازی کارخانه اسانس گل و گیاه که همه تجهیزات آن آماده است اقدام کند زیرا این واحد به مرحله تولید محصول از جمله اسانس اکالیپتوس رسیده است.

رییس دانشگاه آزاد جیرفت از تغییر نگاه ها نسبت به الگوی کشت به عنوان زیربنای بازاریابی محصولات کشاورزی یاد کرد و افزود: همه بر این امر واقف هستند که جنوب کرمان در زمینه تولید هیچ گونه مشکلی ندارد و به سرزمین چهارفصل و گلخانه طبیعی معروف است لذا باید بازار فروش را دریابیم که این مهم مستلزم برندسازی و کیفی بخشی زمینه صادرات از جمله بسته بندی است.

وی با بیان مصادیق، ترویج فرهنگ خیرخواهانه و نوعدوستی را در مناطق محروم مورد تاکید قرار داد و گفت: مدیران و دست اندرکاران مراکز علمی و دانشگاهی باید در این راستا پیشگام باشند.

جهاددانشگاهی آماده هر گونه همکاری

به گزارش ایسنا، دکتر”بهزاد جعفری” مدیر جهاددانشگاهی جیرفت نیز در این نشست ضمن ارائه بخشی از سرفصل های آموزشی و پژوهشی متناسب با نیازهای منطقه در بخش معادن، کشاورزی و … گفت: جهاددانشگاهی به آموزش و پژوهش به عنوان مولفه های اشتغالزا نگاه می کند و تا کنون در سطح ملی و استان نیز موفقیت های چشمگیری را کسب کرده است.

وی با رد هر گونه مدرک گرایی بدون مهارت افزود: باید با نگاه فرهنگی و انجام کار مشارکتی  در مناطق محروم در زمینه اشتغال و سلامت به صورت علمی پیش برویم.

جعفری با ابراز تاسف از دپوی برخی محصولات کشاورزی و خسارات جبران ناپذیر به کشاورزان جنوب‌ کرمان زیرساخت های صادراتی و بازارهای هدف را حلقه مفقوده بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: یادمان باشد ریشه برخی از جرایم خُرد با فقر بی ارتباط نیست.

وی نگاه جهاددانشگاهی را به دوره های آموزشی مهارت محور عنوان کرد و گفت: در این زمینه با همکاری دانشگاه آزاد واحد جیرفت از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد و اشتغال و رونق اقتصادی منطقه از اهداف مجموعه جهاددانشگاهی است.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=70860
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.