مدیرعامل شرکت جهانفولاد سیرجان در گفتوگو با برنامه صبح بخیر ایران ضمن اشاره به تاریخچه تأسیس این شرکت، گفت: پس از انقلاب، اتفاقات خوبی در کشور و بهخصوص تولیدات فولادی رخ داد. در حقیقت، گلگهر، جهانفولاد و بسیاری از شرکتهای فولادی متولد انقلاب هستند و بحمدالله با طرحهای اجرا شده، چشمانداز ظرفیت تولید ۵۵ میلیون تن فولاد برای سال ۱۴۰۴، تقریباً امسال محقق میشود و در نتیجه نهتنها از واردات و خامفروشی بینیاز شدیم که به حوزه صادرات نیز وارد شدهایم.
به گزارش کرماننو، علی پورمعصومی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ توسط مقام معظم رهبری به نام سال “جهش تولید با مشارکت مردم” گفت: با تصمیمات هیئتمدیره و برنامهریزی انجام شده در این راستا مجموع تولیدات شرکت در ۶ماهه نخست امسال، نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۸ درصد جهش داشته که شامل ۵۲ درصد افزایش تولید آهن اسفنجی، ۴۹ درصد میلگرد و ۱۳ درصد شمش است. موفقیتی که به لطف خداوند و با تلاش همه کارکنان به دست آمده است.
پورمعصومی در ادامه با اشاره به نقش مهندس عتیقی؛ مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر افزود: با حضور ایشان اتفاقات خوبی در منطقه رخ داد که از آن جمله، تعریف ۱۳ پروژه ملی پیشران بود که بیشترین پیشرفت را بین شرکتهای معدنی، فولادی و نفتی داشتهاند و ۲ پروژه آن شامل کارخانه احیای شماره ۲ و ۳ برعهده جهانفولاد است. پورمعصومی در تشریح این پروژهها گفت: کارخانه احیای شماره ۲ با ثبت رکورد ۳۲ماهه، در خردادماه امسال با ظرفیت یک میلیون و پنجاههزار تن وارد فاز بهرهبرداری شد و کارخانه شماره ۳ با ظرفیت تولیدی یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اواخر آبانماه به مرحله تست گرم و پس از آن تولید آزمایشی وارد میشود.
او با اشاره به اهمیت تعریف طرحهای توسعهای، گفت: تولید یک و نیممیلیون تن ورق آلیاژی و ۵۰۰ هزار تن کلاف آلیاژی از جمله برنامههای توسعهای شرکت جهانفولاد هستند که به یک میلیارد یورو سرمایهگذاری نیاز دارد و در این راستا مذاکرات اولیه با سرمایهگذاران انجام شده است. پورمعصومی همچنین با تاکید بر اهمیت پژوهشهای دانشبنیان و تأسیس صندوق سرمایهگذاری ریسکپذیر با مشارکت شرکتهای منطقه گلگهر جهت حمایت از شرکتهای دانشبنیان افزود: جهانفولاد با بیش از ۲۰ دانشگاه و شرکت دانشبنیان در حوزههای مختلف قرارداد دارد و در حوزه هوش مصنوعی که تأثیر بسیاری بر بهبود فرآیند و کمیت و کیفیت تولید دارد، توجه ویژه داریم و اخیراً با کمک یک شرکت دانشبنیان بومی توانستیم برای اولینبار بحث فرآوری سرباره را بومیسازی کنیم.
او در ادامه با اشاره به اهمیت انجام مسئولیتهای اجتماعی شرکتها در قبال تبعات ایجادشده در شهرستان، از مشارکت شرکتهای منطقه گلگهر از جمله جهانفولاد در پروژههایی نظیر آسفالت معابر سیرجان، تأمین اکسیژن رایگان بیمارستانها، تهیه جهیزیه نوعروسان نیازمند، احداث مجموعه گردشگری گهرپارک به ابتکار مدیرعامل شرکت گلگهر سخن گفت. مدیرعامل شرکت جهانفولاد در پایان خطاب به جامعه ۴۸۰۰ نفری کارکنان این شرکت گفت: به طور ویژه از شما که زحمت اصلی را بر عهده دارید، تشکر میکنم. روند روبهرشد جهانفولاد حاصل لطف خداوند و تلاشهای شبانهروزی شماست و برایتان سلامتی و موفقیت را آرزو دارم.