افتتاح مرکز تجزیه مبادلات دکاپست استان کرمان؛


گامی مهم در توسعه اقتصادی جنوب شرق کشور

 شهباز حسن‌پور نماینده مردم کرمان، ظهر اول بهمن‌ماه در مراسم افتتاح مرکز تجزیه و مبادله دکاپست استان کرمان، با اشاره به ویژگی‌های ویژه استان کرمان، گفت: در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی، گام‌های بزرگی برای توسعه اقتصادی برداشته‌اید، اما باید اذعان کنم که بازار کرمان را تسخیر کرده‌اید. باید توجه کنید که برای تکمیل روند رشد اقتصادی کرمان، ایجاد واحدهای تولیدی جدید در این استان امری ضروری است.

به گزارش کرمان‌نو، شهباز حسن‌پور نماینده مردم کرمان با اشاره به جمعیت استان کرمان، افزود: کرمان با جمعیتی بالغ بر ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر، در کنار ۵۰۰ هزار نفر مهمان ناخوانده، امروز به مرز ۴ میلیون نفر جمعیت رسیده است. این استان از دیرباز، به عنوان یک مرکز تجاری در جنوب شرق کشور شناخته می‌شده است و کرمان در دوران گذشته، در زمان‌هایی که کشور تنها ده استان داشت، استان هشتم کشور بوده است.

 نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کرمان ظرفیت‌های فراوانی در حوزه‌های مختلف اقتصادی دارد که هنوز از آنها بهره‌برداری نشده است. برای مثال، قبه سبز کرمان که حدود ۹۰۰ سال قدمت دارد، هنوز به طور کامل به عنوان یک جاذبه گردشگری شناخته نشده است. همچنین، بارگاه شاهزاده محمد (ع)، که ۱۵۰ سال پیش از شاهچراغ (ع) در ایران به شهادت رسید و در کرمان مدفن دارد، هنوز به اندازه شاهچراغ در شیراز شناخته نشده است.

او همچنین به توانمندی‌های معدنی استان اشاره کرده و افزود: کرمان تنها یک استان با ویژگی‌های خاص جغرافیایی نیست، بلکه از نظر معدنی نیز بسیار غنی است. از ۶۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در دنیا، حدود ۵۰ نوع آن در کرمان یافت می‌شود. اگر ایران را یک آکواریوم در نظر بگیریم، کرمان تنها استانی است که در طول چهار فصل سال، دارای شرایط آب و هوایی متفاوت است. در فاصله ۳۵ کیلومتری از کرمان، شما می‌توانید برف را در سیرچ ببینید و تنها ۲۰ کیلومتر آن طرف‌تر آن، در شهداد، گرم‌ترین نقطه کره زمین را تجربه کنید.

 حسن‌پور با تأکید بر اهمیت بازار و تجارت کرمان، گفت: درآمدهای صنعتی و معدنی این استان بسیار بالا است. به عنوان مثال، سالانه بیش از ۱۷۰ هزار میلیارد تومان پول از استان کرمان خارج می‌شود. این پتانسیل‌ها باید به درستی شناسایی و بهره‌برداری شود.

 نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در پایان خطاب به مدیران دکاپست اظهار کرد: ما تمام آمادگی خود را برای تبدیل کرمان به پایلوت اقتصادی جنوب شرق کشور اعلام می‌کنیم. در این راستا، هر گونه کمکی که نیاز باشد، ارائه خواهیم داد تا استان کرمان به جایگاه واقعی خود در عرصه ملی و بین‌المللی دست یابد.

 افتتاح مرکز مبادله دکاپست در کرمان؛ گامی جدید در توسعه خدمات پستی و تجارت الکترونیک

 ظهر اول بهمن‌ماه مراسم افتتاح مرکز تجزیه و مبادله دکاپست استان کرمان با حضور شهباز حسن‌پور، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، میرزایی عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی، حسین میجانی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان، و حق‌شناس مدیرعامل شرکت آلومینیوم هزار برگزار شد. در این مراسم، فرهاد معارفی عضو هیئت‌مدیره شرکت شتابان پیشرو انتخاب با برند تجاری دکاپست، به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌ها و برنامه‌های این شرکت پرداخت.

 فرهاد معارفی با اشاره به فعالیت‌های این شرکت که نزدیک به یک سال از آغاز آن می‌گذرد، گفت: دکاپست در چهار حوزه اصلی پست داخلی، پست سنگین، تجارت الکترونیک و پست بین‌الملل فعالیت می‌کند. شبکه ما تمامی نقاط کشور را پوشش می‌دهد و قادر به توزیع بسته‌ها و مرسولات با وزن تا ۳۰۰ کیلوگرم در سراسر کشور هستیم.

او ادامه داد: در حوزه تجارت الکترونیک نیز، سرویس‌هایی برای فعالان این حوزه فراهم کرده‌ایم تا بتوانند به راحتی خریدوفروش آنلاین خود را مدیریت کنند. هدف ما ارائه خدمات با دقت، سرعت و امنیت بالا است به‌طوری‌که بسته‌ها و محصولات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست گیرندگان برسانیم.

 معارفی همچنین از مذاکرات اولیه برای عقد تفاهم‌نامه با اداره کل میراث‌فرهنگی استان کرمان خبر داد و افزود: در نظر داریم تا از طریق دکاپست، توزیع صنایع‌دستی و خدمات مرتبط با حوزه گردشگری استان کرمان را به سراسر کشور و حتی خارج از کشور انجام دهیم. این امر می‌تواند در معرفی محصولات کرمانی به دیگر نقاط دنیا و توسعه صنعت گردشگری استان نقش مهمی داشته باشد.

او در ادامه با اشاره به گسترش فعالیت‌های شرکت دکاپست در سطح کشور، گفت: در حال حاضر دکاپست در ۳۱ استان کشور مراکز مبادله دارد و بیش از ۴۶۰ نمایندگی در سراسر کشور راه‌اندازی کرده است. در استان کرمان نیز هم‌اکنون حدود ۱۲ نمایندگی فعال داریم و برنامه داریم تا تعداد نمایندگی‌های خود را به ۱۲۰۰ نقطه در سراسر کشور افزایش دهیم.

 معارفی با اشاره به رشد سریع شرکت دکاپست در یک سال گذشته، اظهار کرد: با استقبال خوبی که از طرف اشخاص مختلف برای دریافت نمایندگی در دکاپست صورت‌گرفته، توانسته‌ایم به سرعت توسعه یابیم و امیدواریم با جلب رضایت مشتریان، ترافیک قابل‌توجهی از مرسولات مردم را در سراسر کشور جذب کنیم.

او همچنین به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های شهرک‌های صنعتی استان کرمان اشاره کرد و گفت: این مراکز می‌توانند بستر خوبی برای حمل و توزیع کالاها به سراسر کشور و حتی به صورت بین‌المللی فراهم کنند.

 معارفی ضمن اشاره به افزایش نیروی انسانی شرکت باتوجه‌به رشد ترافیک فعالیت‌ها، گفت: در حال حاضر بیش از ۲۷۰ نفر نیروی کار مستقیم در دکاپست مشغول به کار هستند و باتوجه‌به تعداد بالای نمایندگی‌ها، حدود ۱۸۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم با شرکت همکاری دارند. این آمار شامل پیمانکاران حمل‌ونقل نمی‌شود.

او افزود: ما در دکاپست امیدواریم که خدمات ما در استان کرمان به بهترین نحو ممکن مورداستفاده قرار گیرد و رضایت مشتریان عزیز را جلب کنیم. برنامه توسعه این شرکت در استان کرمان در راستای عقد قرارداد با شرکت‌های تولیدی، سازمان‌های دولتی، فروشگاه‌های الکترونیکی و عموم مردم ادامه خواهد داشت.

 دکاپست، پیشتاز توزیع سریع و گسترده در کرمان و روستاهای استان

 رعنا سلطانی، رئیس مرکز مبادله استان کرمان نیز در این مراسم اعلام کرد: شرکت شتابان پیشرو انتخاب با برند تجاری دکاپست، حدود یک سال است که فعالیت خود را در استان کرمان و در سطح کشور آغاز کرده است.

او افزود: در استان کرمان، این شرکت حدود ۴۰ نفر نیروی مستقیم و ۲۰۰ نفر نیروی غیرمستقیم را تحت پوشش دارد. همچنین، در رتبه‌بندی کشوری، دکاپست موفق به کسب رتبه نخست در کمترین زمان توزیع شده است.

 سلطانی در ادامه با اشاره به خدمات گسترده این شرکت گفت: تمام روستاهای استان کرمان تحت پوشش خدمات این شرکت قرار دارند و عملیات توزیع کالا در تمامی روستاها با بالاترین کیفیت و به صورت تحویل درب منزل انجام می‌شود.

 برپایه این گزارش، این فعالیت‌ها باعث شده است که دکاپست به یکی از پیشتازان عرصه توزیع کالا در استان و کشور تبدیل شود.

 میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پلی به گذشته و آینده؛ کرمان پیشگام در تعاملات نوین

 سعید شاهرخی، ظهر امروز اول بهمن‌ماه در مراسم افتتاح مرکز تجزیه و مبادله دکاپست استان کرمان با تأکید بر جایگاه منحصربه‌فرد میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تاریخ و توسعه جوامع گفت: میراث‌فرهنگی، دنیایی از زیست بشر را در خود جای‌داده و می‌تواند امانت‌دار تاریخ و تعامل بین نسل‌ها باشد. این حوزه همواره بستری برای گفت‌وگو، تبادل فرهنگی و ارتقای روابط انسانی بوده است.

او افزود: میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تمام بخش‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی حضوری جدی و معنادار دارند. این سه حوزه، از میراث ملموس مانند معماری تا میراث ناملموس شامل آداب‌ورسوم و داستان‌های اجتماعی، پتانسیل فراوانی برای برطرف‌کردن نیازهای بشر دارند. نسل امروز که به دنبال دانش و تجربه‌های تازه است، می‌تواند باتکیه‌بر این ظرفیت‌ها، به راهکارهای جدید و ارزشمند دست یابد.

 ظرفیت‌های کرمان در توسعه شبکه‌های ارتباطی و اقتصادی

شاهرخی در ادامه با اشاره به جایگاه کرمان در شبکه ارتباطات تاریخی و اقتصادی گفت: استان کرمان، به واسطه وجود کاروانسراها و مراکز تاریخی متعدد، از دیرباز یکی از مهم‌ترین مناطق تعاملات اقتصادی و فرهنگی بوده است. امروز نیز این استان با توسعه شبکه‌های ارتباطی و خدمات نوین، آمادگی دارد که صنایع‌دستی، هنرهای سنتی و ظرفیت‌های گردشگری خود را در سطح ملی و بین‌المللی عرضه کند.

او با اشاره به همکاری با شرکت دکاپست تصریح کرد: با ورود دکاپست به استان کرمان و ایجاد شبکه‌های پستی مدرن، فرصت تازه‌ای برای تجاری‌سازی صنایع‌دستی و بازاریابی محصولات هنرمندان و صنعتگران کرمانی فراهم شده است. این همکاری می‌تواند ضمن ارتقای جایگاه استان در سطح جهانی، تجربه‌ای نوین برای فعالان این حوزه به ارمغان بیاورد.

 پتانسیل صنایع‌دستی و گردشگری برای تحول اقتصادی و اجتماعی

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان کرمان همچنین اظهار کرد: صنایع‌دستی و گردشگری، با پیونددادن ذائقه فردی و جمعی، می‌توانند به عنوان ابزاری برای توسعه اجتماعی و اقتصادی عمل کنند. از طرف دیگر، تجاری‌سازی محصولات و ایجاد برندهای قوی، مسیری برای تقویت ارتباطات بین‌المللی و رشد اقتصادی استان کرمان خواهد بود.

او در پایان ضمن تقدیر از همکاری دکاپست و سایر فعالان این حوزه عنوان کرد: امیدواریم این تعاملات و تلاش‌ها به ایجاد فضایی نوین برای هنرمندان و صنعتگران استان کرمان منجر شود و بتوانیم ظرفیت‌های استان را در سطح جهانی معرفی کنیم.

 پتانسیل صنایع‌دستی و گردشگری برای تحول اقتصادی و اجتماعی

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان کرمان همچنین اظهار کرد: صنایع‌دستی و گردشگری، با پیونددادن ذائقه فردی و جمعی، می‌توانند به عنوان ابزاری برای توسعه اجتماعی و اقتصادی عمل کنند. از طرف دیگر، تجاری‌سازی محصولات و ایجاد برندهای قوی، مسیری برای تقویت ارتباطات بین‌المللی و رشد اقتصادی استان کرمان خواهد بود.

او در پایان ضمن تقدیر از همکاری دکاپست و سایر فعالان این حوزه عنوان کرد: امیدواریم این تعاملات و تلاش‌ها به ایجاد فضایی نوین برای هنرمندان و صنعتگران استان کرمان منجر شود و بتوانیم ظرفیت‌های استان را در سطح جهانی معرفی کنیم.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دکاپست و میراث‌فرهنگی استان کرمان

برای نخستین‌بار در کشور، تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت دکاپست و اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان به امضا رسید. این تفاهم‌نامه با هدف توسعه خدمات گردشگری، توزیع صنایع‌دستی به عنوان گامی نوین در ارتقای جایگاه استان کرمان در سطح ملی و جهانی اجرا خواهد شد.

 ظهر امروز اول بهمن‌ماه در حاشیه مراسم افتتاح مرکز تجزیه و مبادله دکاپست استان کرمان، فرهاد معارفی، عضو هیئت‌مدیره شرکت شتابان پیشرو انتخاب، اعلام کرد: افتخار داریم که امروز مرکز مبادله شرکت دکاپست در استان کرمان افتتاح می‌شود. این مرکز در دوران فعالیت خود در استان، خدماتی باکیفیت و قابل‌قبول به مردم، فعالان اقتصادی و تلاشگران در حوزه‌های مختلف ارائه خواهد کرد.

او با اشاره به اهمیت این افتتاح افزود: با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان، امیدواریم شرایط مطلوبی برای ارائه خدمات در حوزه گردشگری و توزیع صنایع‌دستی استان به سراسر کشور و حتی نقاط مختلف جهان از طریق سرویس‌های پستی داخلی و بین‌المللی فراهم شود. این تفاهم‌نامه گامی مؤثر در ارتقای جایگاه استان کرمان به عنوان پیشگام در حوزه میراث‌فرهنگی است.

 ظرفیت‌های کرمان در صنایع‌دستی و گردشگری

سعید شاهرخی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان نیز در این مراسم گفت: استان کرمان با ظرفیت‌های فراوان خود در حوزه تبادل کالا و خدمات، جزو استان‌های پیشرو کشور محسوب می‌شود. صنایع‌دستی کرمان، از قالی و نساجی گرفته تا جواهرات، با کیفیت بالا و در مقیاس گسترده تولید می‌شود و قابلیت ارائه به عنوان هدایای فاخر در سطح بین‌المللی را دارد.

او در ادامه به مزیت‌های شبکه حمل‌ونقل و ارتباطی دکاپست اشاره کرد و افزود: با استفاده از این شبکه گسترده در سطح ملی و بین‌المللی و بهره‌گیری از تمامی روش‌های حمل‌ونقل زمینی، هوایی و دریایی، ظرفیت‌های استان کرمان در زمینه صادرات صنایع‌دستی و ارائه خدمات گردشگری به نحو مطلوبی ارتقا خواهد یافت.

 شاهرخی همچنین تأکید کرد: این تفاهم‌نامه که به عنوان اولین همکاری رسمی بین شرکت دکاپست و اداره کل میراث‌فرهنگی استان کرمان به امضا رسیده است، زمینه‌ای برای معرفی هرچه بیشتر جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی استان در سطح بین‌المللی فراهم می‌کند. امیدواریم این همکاری الگویی برای سایر استان‌ها باشد و در توسعه صنعت گردشگری و تولیدات صنایع‌دستی کشور نقش مؤثری ایفا کند.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=126449
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.