تولید ۱۸۲۳۱۱ تن مس کاتدی در سال جاری؛ اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی و ارتقاء عملکرد


برنامه‌های سال ۱۴۰۴ امور پالایشگاه و ریخته‌گری‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان اعلام شد

0

مهندس هادی معمارزاده، رئیس عملیات امور پالایشگاه و ریخته‌گری‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، برنامه‌ها و اهداف این امور را برای سال ۱۴۰۴ به تولید ۱۸۲۳۱۱ تن مس کاتدی اعلام کرد

 به گزارش روابط‌عمومی مجتمع، مهندس معمارزاده اعلام کرد که تمامی همکاران در تلاش هستند تا برنامه پیش‌بینی تولید مس کاتدی را محقق کنند. وی با اشاره به این که با کاهش ضریب قراضه و افزایش راندمان جریان و در صورت تأمین آند، امکان تولید بیشتر از پیش‌بینی وجود دارد، تصریح کرد: «با توکل به خدا و همت همکاران، آماده‌سازی زیرساخت‌ها و تأمین منابع، به تحقق این هدف نزدیک خواهیم شد.»

 رئیس عملیات امور پالایشگاه و ریخته‌گری‌ها از برنامه‌ریزی چندین پروژه تعمیراتی و بازسازی خبر داد که شامل رفع عیب و بهسازی ماشین کاتدشویی، نصب فیلتر پرس و هاپر جدید، بهینه‌سازی و ارتقاء عملکرد کمپرسورها و اصلاح سیستم تهویه است.

 وی همچنین به اقداماتی که در فروردین‌ماه برای استمرار تولید و کاهش توقفات انجام شده‌اند اشاره کرد و گفت: «از مهم‌ترین این اقدامات می‌توان به تعویض گیربکس خط‌نورد و واتر ژاکت حلقه‌ای کوره آسارکو در واحد تولید مفتول هشت میلی‌متری اشاره کرد.»

 معمارزاده در پایان خاطرنشان کرد که از دیگر برنامه‌های مهم سال ۱۴۰۴، در مدار تولید قرارگرفتن واحد تولید مفتول به روش پراپرزی با تکنولوژی روز دنیاست و امید است با شروع به کار این واحد در خردادماه، ظرفیت تولید مفتول هشت میلی‌متری و سودآوری برای شرکت ملی صنایع مس ایران افزایش یابد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.