وحید امیری، مدیر مجتمع مس دره‌آلو:


مشکلات و مسائل زیرساختی و زیربنایی مجتمع مس دره‌آلو به زودی مرتفع می‌شود

0

امیری، مدیر مجتمع مس دره‌آلو اعلام کرد: با عنایات و پیگیری‌های ویژه دکتر فیض مدیر عامل محترم شرکت ملی صنایع مس ایران، مسائل و مشکلات اساسی و مهم شامل طرح تملک و سایرنیازهای زیربنایی این مجتمع تولیدی در حال حل شدن است و به زودی شاهد جهش و پیشرفت و تحول قابل توجهی در این مجتمع تولیدی هستیم.

به گزارش کرمان‌نو، او افزود: یکی از اقدامات شاخص این دوره، حل و فصل نهایی پرونده چندین ساله تملک اراضی بود که این موفقیت، نه تنها موانع پیش‌ روی توسعه و اکتشاف را برطرف کرد، بلکه رضایت جامعه محلی را نیز تقویت نمود.

امیری ادامه داد: در حوزه تأمین آب پایدار نیز، با وجود نوسانات تأمین از سد شهیدان امیر تیموری، تعامل سازنده‌ای با شرکت آب منطقه‌ای کرمان و وزارت نیرو آغاز شد و پروژه ملی انتقال آب از خلیج فارس نیز به‌عنوان راهکار بلندمدت در حال پیگیری است.

دیگر چه خبر؟

او افزود: از دیگر چالش های پیش رو توقف پروژه راه ارتباطی مجتمع مس دره‌آلو به شهرستان رابر بود که با دستور مدیریت ارشد ملی مس در حال انجام است.

مدیر مجتمع مس دره‌آلو تصریح کرد: در بخش رفاه کارکنان، ناوگان حمل‌ونقل پرسنلی نوسازی شد و مینی‌بوس‌های فرسوده دهه ۶۰ جای خود را به خودروهای نو و ایمن دادند تا سفرهای روزانه کارکنان با امنیت و آسایش بیشتری انجام شود.

امیری در پایان از زحمات و توجه ویژه مدیرعامل محترم شرکت ملی صنایع مس ایران و همچنین از حمایت مجموعه دستگاه‌های مختلف ذی‌ربط استان کرمان و لطف و عنایت نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کرمان در این رابطه، تشکر و قدردانی کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.