آتشسوزی در مناطق صعبالعبور دهستان امجز عنبرآباد، بیش از ۴۰ هکتار از باغها و مراتع را نابود کرد. این حادثه پس از ۱۴ ساعت تلاش بیوقفه نیروهای مردمی و امدادی، بدون تجهیزات ماشینی و تنها با ابزارهای دستی مانند بیل و کلنگ مهار شد.
به گزارش کرماننو به نقل از صداوسیما، همت بلوچی فرماندار شهرستان عنبرآباد گفت: باتوجهبه موقعیت جغرافیایی دشوار منطقه و عدم امکان دسترسی به تجهیزات آتشنشانی با حضور نیروهای مردمی، امدادی، هلالاحمر، منابع طبیعی، آتشنشانی و اعضای ستاد بحران شهرستان عنبرآباد با همکاری یکدیگر و با استفاده از تنها ابزارهای انسانی و امکانات موجود پس از ۱۴ ساعت تلاش پیوسته موفق به مهار آتش شدند.
او گفت: علت این حادثه و میزان خسارت در دست بررسی است.
باتوجهبه فصل گرم سال و آتشسوزی در مراتع چه توسط عوامل انسانی و چه بدون دخلوتصرف انسان، اگر با این روند پیش برویم و از مسئولان هم کاری ساخته نباشد طبیعتاً در آینده ما طبیعت و مراتعی را هم نخواهیم داشت.
اگر طبیعت نباشد زیستبوم انسانی و جانوری نخواهد بود و در این صورت اکوسیستم طبیعت و زندگی از بین خواهد رفت و به دنبال آن خیزشهای گردوخاک همهجا را فرا خواهد گرفت و زندگی در این مناطق دشوار خواهد شد و ما با پدیده مهاجرت روبرو خواهیم بود و ادامه روندها و مشکلات بعدی گریبان مردم منطقه را میگیرد. پس ای انسان آگاه طبیعت را حفظ و نگهداری کنیم تا آن را به دست آیندگان بسپاریم.