ذخایر سدهای استان به ۲۲ درصد رسید

با کاهش شدید ذخایر آبی سدهای استان کرمان به ۲۲.۱ درصد، زنگ خطر کم آبی به صدا درآمده است.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان با اعلام این خبر، از مردم و کشاورزان خواست تا با اقدامات فوری در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و از روش‌های نوین آبیاری استفاده نمایند.

حمید علیدادی سلیمانی اعلام کرد: ۴ سد اصلی استان کرمان (شهید سلیمانی بافت، جیرفت، تنگوئیه سیرجان و نساء بم) در مجموع دارای ۵۶۹.۲۴ میلیون متر مکعب ظرفیت هستند که در حال حاضر تنها ۱۲۵.۷۸ میلیون متر مکعب (۲۲.۱ درصد) از آن پر از آب است. این در حالی است که سد جیرفت با ۲۸.۵۶ درصد، بیشترین میزان ذخیره آب را در بین این سدها داراست. در مقابل، سد تنگوئیه سیرجان تنها ۸.۰۳ درصد از ظرفیت خود را آب دارد که نشان‌دهنده‌ی بحرانی بودن وضعیت این سد است. سد شهید سلیمانی بافت با ۲۳.۳۰ درصد و سد نساء بم با ۱۲.۷۱ درصد، وضعیت متوسطی دارند.

علیدادی سلیمانی ضمن اشاره به افزایش ۱۳۶ درصدی بارندگی‌های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به کاهش ۳۰ درصدی بارندگی نسبت به میانگین بلندمدت اشاره کرد و گفت: «اگرچه بارندگی‌ها نسبت به سال گذشته افزایش یافته، اما این افزایش جبران کاهش بارندگی در بلند مدت را نمی‌کند و لذا صرفه‌جویی در مصرف آب همچنان ضروری است.» وی بر اهمیت آگاهی‌بخشی به مردم و آموزش روش‌های استفاده بهینه از منابع آب تأکید کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.