سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان راور گفت: برداشت گل محمدی در شهرستان از نیمه دوم فروردین ماه آغاز شده و برداشت در مناطق مختلف شهرستان تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه دارد.
به گزارش کرمان نو، ابوذر خواجویی اظهار کرد: سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان راور حدود ۳۲ هکتار است که ۷ هکتار آن در سال زراعی جاری کشت شده و از ۳۲ هکتار سطح زیرکشت، ۲۳ هکتار آن بارور است.
وی با اشاره به اینکه متوسط عملکرد در شهرستان راور ۱.۷ تن گل تر در هکتار است، افزود: گل محمدی از جمله گیاهان با ارزش اقتصادی بالا و در مقایسه با بسیاری از گیاهان نیاز آبی کمتری دارد و به نسبت آب مصرفی، بهره وری بالایی نیز دارد و از جمله فرآورده های آن می توان به گلاب، اسانس، غنچه خشک و گلبرگ خشک اشاره کرد
خواجویی به کشاورزان شهرستان پیشنهاد کرد با توجه به ارزش اقتصادی بالای گل محمدی و جهت افزایش بهروری مصرف آب، در مناطق مستعد نسبت به پرورش گل محمدی به عنوان کشت جایگزین اقدام کنند.