مدیرعامل شرکت برق منطقهای کرمان گفت:مردم با ۲ ساعت خاموشی برنامهریزی شده دچار مشکلاتی میشوند اما تلاش میکنیم که قطعی هفتهای در کشور نداشته باشیم. برخی عادت کردند با بد مصرفی سهم بیشتری از برق بردارند، ۳۰ درصد از مصرفکنندگان بالا با افزایش قیمت برق روبهرو میشوند.
به گزارش کرماننو به نقل از فارس، حمیدرضا حبیبی مدیرعامل شرکت برق منطقهای کرمان پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران که در محل سالن جلسات خانه مطبوعات کرمان برگزار شد، ناترازی در حوزه برق را حاصل کمتوجهی سالهای گذشته دانست و اظهار داشت: سالهاست دچار کمبود هستیم، اما این کمبود در سالهای اخیر شدت یافته است.
وی از تولید ۹۶ هزار مگاوات برق در کشور خبر داد و گفت: بیش از ۸۴ درصد از این عدد را نیروگاههای حرارتی تولید میکنند، ۱۲ هزار مگاوات توسط نیروگاههای برقآبی، ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاههای هستهای و ۱۵۰۰ مگاوات هم سهم نیروهای تجدیدپذیر است.
حبیبی گرمای زودرس در فروردینماه را یک معضل دانست و با اشاره به سال نهچندان خوب در حوزه بارندگی، ابراز داشت: ما نمیتوانیم برق را ذخیره کنیم، لذا اگر دچار کمبود شدیم باید مصرف را کاهش دهیم.
او اضافه کرد: دلایل مختلف، کار را به جایی کشاند که امسال خاموشیهای برنامهریزی شده داشتیم، اگر این موضوع جواب نداد، دستگاهها به قطع بار اضطراری اقدام میکنند، اگر این هم خدایناکرده جواب ندهد، نیروگاه را از دست میدهیم.
وی عنوان کرد: مردم با ۲ ساعت خاموشی برنامهریزی شده دچار مشکلاتی میشوند؛ اما ما داریم کار را به جایی میرسانیم که باعث قطعی هفتهای در کشور نشویم.
حبیبی ابراز کرد: برخی عادت کردند با بد مصرفی سهم بیشتری از برق بردارند، مصرفکنندگان بالا با افزایش برق روبهرو میشوند، اما کسانی که رعایت میکنند که ۷۰ درصد مردم را شامل میشوند، تغییر چندانی در قیمت نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای کرمان روشن کردن لامپهای اضافه در مغازهها و فروشگاهها را مورد انتقاد قرارداد و ابراز داشت: این موضوع را از طریق اصناف پیگیری کردهایم و اتفاقات مثبتی را شاهد خواهیم بود. وی عنوان کرد: تأمین برق برای دولت هزار تومان هزینه دارد؛ اما آن را با ۴۰۰ تومان در اختیار مردم قرار میدهد.
حبیبی گفت: ۴۵ درصد مصرف انرژی استان در بخش صنعت، ۲۵ درصد کشاورزی و مابقی در سایر بخشها خواهد بود. رشد مصرف در کرمان هم ۱۳.۵ درصد بوده که با منابع مالی کشور مغایرت دارد.