بهنام سعیدی، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در نشست خبری مطرح کرد:


از توقف پروژه انتقال آب هلیل تا پیگیری خط‌ آهن جنوب کرمان

0

به گزارش کرمان‌نو، سعیدی در نشست خبری با رسانه‌ها از پیگیری مشکلات منطقه، نقش‌آفرینی در مجلس، ظرفیت‌های مغفول‌مانده جنوب کرمان و مطالبات مردم گفت
بهنام سعیدی در این نشست، راه برون‌رفت از مشکلات حوزه انتخابیه جیرفت و عنبرآباد را در سایه همدلی و همکاری مسئولان و مردم دانست و گفت: جنوب کرمان با وجود ظرفیت‌هایی که دارد، هنوز نتوانسته این ظرفیت‌ها را فعال کند. ما مسئولیت داریم برای رفع مشکلات این منطقه تلاش کنیم. او از مجموعه اقدامات، دغدغه‌ها و برنامه‌های خود برای توسعه دو شهرستان و نقش‌آفرینی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی سخن گفت.

همدلی راه برون‌رفت از مشکلات جنوب کرمان است

او در ابتدای سخنانش با تأکید بر ظرفیت‌های مغفول‌مانده جنوب کرمان گفت که مسئولان وظیفه دارند برای حل مشکلات این منطقه تلاش کنند، تأکید کرد: این منطقه با وجود توانمندی‌های طبیعی، انسانی و اقتصادی، هنوز نتوانسته آن‌گونه که باید این ظرفیت‌ها را فعال کند. ما مسئولیت داریم برای حل مشکلات این منطقه با همدلی مردم و مسئولان تلاش کنیم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با شهادت رئیس‌جمهوری، بخشی از امور مجلس مانند گذشته پیش نرفت. زیرا پس از انتخابات ریاست جمهوری، زمان زیادی صرف رای اعتماد وزرا شد، بعد از آن کمیسیون‌ها تشکیل شد، هیئت‌رئیسه مجلس و پس از آن فراکسیون‌ها و مجامع نیز شکل گرفت.

نقش سه‌سطحی نمایندگی: منطقه‌ای، ملی، بین‌المللی

سعیدی با تشریح فعالیت‌های خود در مجلس گفت: در سه سطح تلاش کردم تأثیرگذار باشم؛ نخست در حوزه انتخابیه و پیگیری مستقیم مشکلات مردم، دوم در سطح ملی با حضور در کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها، و سوم در سطح بین‌الملل به‌ویژه در موضوعات امنیتی و مقاومت.

او افزود: من فقط نماینده جیرفت و عنبرآباد نیستم. در کنار مسائل منطقه‌ای، در عرصه دیپلماسی عمومی و سیاست خارجی نیز فعال هستم.

 

دبیری کمیسیون امنیت ملی؛ فرصتی برای اثرگذاری

نماینده جیرفت و عنبرآباد با تأکید بر اهمیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: بیش از ۱۲۰ نماینده برای عضویت در این کمیسیون نام‌نویسی کردند که نشان از جایگاه بالای آن دارد. خوشبختانه با اعتماد نمایندگان، دبیری این کمیسیون را برعهده گرفتم.

او با اشاره به عضویت وزرای کلیدی و دستگاه‌های امنیتی در این کمیسیون، توضیح داد که مسائل مهمی مانند امنیت داخلی، سیاست خارجی، و حتی تقسیمات کشوری از این منظر مورد بررسی قرار می‌گیرند.

سعیدی با هدف ایجاد شبکه ارتباطی قوی در مجلس، فراکسیون «همدلی و پیشرفت» را با عضویت ۱۲۶ نماینده تشکیل داده و در کنار آن در فراکسیون‌های فرهنگیان، توسعه و تجارت، و مقاومت نیز عضویت دارد.

او این فراکسیون‌ها را ابزارهایی مهم برای اثرگذاری بر طرح‌ها و لوایح مرتبط با منطقه که در مجلس مطرح می شود، دانست و افزود: بر اساس نیازهای جیرفت و عنبرآباد، در این فراکسیون‌ها حضور یافته‌ام.

 

نمایش ظرفیت‌های جیرفت در مجلس و جذب نگاه ملی

بهنام سعیدی به  برگزاری نمایشگاهی در مجلس برای معرفی ظرفیت‌های جیرفت به نمایندگان دیگر اشاره کرد و افزود: با همکاری سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، توانستیم نگاه مجلس و وزرا را نسبت به منطقه تغییر دهیم. نتیجه آن سفر نائب‌رئیس مجلس، برخی وزرا و رؤسای کمیسیون‌ها به جیرفت بود.

 

معادن و سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار میلیاردی گهر زمین

نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس در ادامه از تلاش‌ها برای جذب سرمایه‌گذاری در بخش معدن خبر داد و گفت: در حوزه معادن ۴۵ جلسه با سرمایه‌گذاران برگزار شده که منجر به سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی شرکت گهرزمین در منطقه شده است. او همچنین به ۲۵ نطق در شش ماه نخست نمایندگی خود در صحن علنی مجلس برای بیان مشکلات مردم جیرفت و عنبرآباد اشاره داشت.

سعیدی از سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به جیرفت خبر داد که در پی آن، ۱۲ هزار میلیارد تومان پروژه صنعتی در بخش ساردوئیه کلنگ‌زنی خواهد شد.

 

توقف پروژه انتقال آب هلیل‌رود

بهنام سعیدی در ادامه نشست با اشاره به سوالاتی پیرامون انتقال آب هلیل‌رود درباره  این پروژه جنجالی گفت: که پیش از انتخاب او به عنوان نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد این پروژه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما با تلاش‌هایی نظیر نطق و نامه‌نگاری، روند اجرای آن را متوقف کرده است.

 

پروژه‌های عمرانی: از راه‌سازی تا خط‌ آهن

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد با اشاره به آخرین وضعیت راه‌اندازی خط راه‌آهن جنوب کرمان گفت: امسال دو اعتبار شامل پنجاه میلیارد تومان و بیش از دویست‌وسی‌وچهار میلیارد تومان در اختیار بنده به عنوان نماینده مجلس قرار گرفت که در دیدار با وزیر راه و شهرسازی، مقرر شد این خط آهن با تخصیص این اعتبار و همکاری استانداری و وزارت راه و شهرسازی اجرایی شود. کل اعتباری که داشتم را به راه‌اندازی خط راه‌آهن اختصاص دادم.

او تصریح کرد: با احداث خط راه‌آهن جنوب کرمان، منافع قابل‌توجهی نصیب منطقه می‌شود و زمینه صادرات محصولات‌کشاورزی، حمل‌ونقل و واردات توسعه خواهد یافت.

او به پروژه‌های زیرساختی منطقه که نتیجه سفر معاون رییس مجلس به جیرفت و عنبرآباد اشاره کرد، گفت: کلنگ‌زنی ۱۰۰ میلیارد تومان پروژه در عنبرآباد شامل راه گمرکان به امجز (۷۰ میلیارد) و تعریض جاده علی‌آباد (۳۰ میلیارد) و همچنین کلنگ‌زنی ۱۲ هزار میلیارد تومان پروژه در ساردوئیه که قرار است با سفر وزیر صمت به منطقه انجام گیرد، از پروژه‌هایی کلیدی منطقه است.

دستاوردهای سفر وزیر میراث فرهنگی به جیرفت

به گفته سعیدی، سفر وزیر میراث فرهنگی به جیرفت موجب توجه بیشتر هیئت دولت به ظرفیت‌های تاریخی منطقه شده است: پس از این بازدید، نام جیرفت بارها در دولت از زبان وزیر مطرح شد و نگاه تازه‌ای نسبت به جایگاه فرهنگی و تاریخی منطقه ایجاد شد.

 

نقدپذیری، شفافیت و انتظارات واقعی از نمایندگان

سعیدی با اشاره به وظایف اصلی نمایندگان گفت: مجلس دو وظیفه قانون‌گذاری و نظارت دارد. برخی مطالبات از نماینده در حیطه دستگاه‌های اجرایی است و باید مردم از سایر مسئولان هم مطالبه‌گری کنند.

او گفت: پذیرای نقدهای سازنده رسانه‌ها هستم. گاهی مطالباتی دارید که در حیطه وظایف دستگاه‌های اجرایی است. همان‌طور که از نماینده مطالبه می‌کنید، باید از مسئولان دستگاه‌های اجرایی هم مطالبه داشته باشید. ما هم مطالبه‌های شما را پیگیری و تذکر خواهیم داد.

بهنام سعیدی گفت: توسعه هیچ‌گاه نباید با تخریب همراه باشد. در یک روز ۹مسئول کشوری به منطقه دعوت شدند تا بتوانیم از ظرفیت آن‌ها بهره‌مند شویم اما عده‌ای با هدف تخریب، نتایج این سفر را بی‌اثر جلوه دادند، در حالی که برای حل مشکلات باید با همدلی در جنوب کرمان قدم برداشت.

او تأکید کرد که پذیرای نقد رسانه‌هاست و از پیگیری مطالبات در سطح ملی دریغ نمی‌کند.

نماینده جیرفت و عنبرآباد تأکید کرد که عزل و نصب‌ها در منطقه را با نگاه انتخاباتی پیگیری نمی‌کند و در نخستین روز نمایندگی، در گلزار شهدا عهد بستم تا پای  جان پای مردمم بمانم.

پیگیری ارتقای بخش اسماعیلیه و شهر شدن اسفندقه

سعیدی از دیگر اقدامات خود گفت: دستور شهرستان شدن اسماعیلیه را از وزیر گرفتم. با توجه به جمعیت شصت هزار نفری اسماعیلیه، به دنبال رفع مشکلات و موانع قانونی این موضوع هستم. دولت در سال اول فعالیت خود وارد موضوع تقسیمات کشوری نشد اما از سال دوم و با اضافه شدن بندی به مصوبات، موضوع جمعیت این منطقه در حال پیگیری است. همچنین شهر شدن اسفندقه را نیز پیگیری می‌کنم.

قطعی برق و اولتیماتوم به وزیر نیرو

بهنام سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با قطعی‌های برق توضیح داد: قطعی‌های برق یک مشکل کشوری است و باید براساس برنامه‌های ملی، میزان کسری برق صرفه‌جویی و جبران شود و طبیعتاً در استان‌ها هم با قطعی برق روبرو هستیم. این قطعی‌ها خسارات زیادی به تجهیزات، سیستم توانیر، حمل‌ونقل، بخش کشاورزی و اموال مردم وارد کرده است. به عنوان نماینده مردم از وزیر نیرو سوال کردم، وزیر در کمیسیون پاسخ داد و یک ماه فرصت خواست تا مشکلات را رفع کند. اگر پاسخ راضی کننده‌ای دریافت نکنم، فرآیند استیضاح را دنبال می‌کنم. از آن فرصت دو هفته باقی مانده و امیدوارم وزارت نیرو برای حل مشکلات اقدامی انجام دهد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.