رئیس اورژانس کرمان خبر داد؛


سه کشته و ۲ مصدوم در حادثه رانندگی جاده راور

0

رئیس اورژانس کرمان گفت: وقوع حادثه رانندگی در محور راور به دیهوک امروز (چهارشنبه) ۹ مهر سه کشته و ۲ مصدوم بر جا گذاشت.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از ایرنا، درحالی‌که هلال‌احمر استان کرمان نوع حادثه را برخورد پیکان‌وانت با دیوار اعلام کرده، اورژانس از واژگونی خودرو خبر داده است و این احتمال وجود دارد که خودرو بعد از برخورد با دیوار، واژگون شده است.

غلامرضا خادمی‌پور گفت: ساعت ۶:۴۵ امروز – چهارشنبه – گزارش واژگونی یک دستگاه وانت پیکان در کیلومتر ۱۷ محور راور به دیهوک (محدوده روستای یوسف‌آباد) به مرکز ارتباطات و دیسپچینگ اورژانس (۱۱۵) گزارش شد که به‌سرعت ۲ تیم فوریت‌های پزشکی به محل حادثه اعزام شدند.

او اظهار داشت: متأسفانه در پی این حادثه ۲ زن و یک مرد با رده سنی ۳۰ تا ۳۶ساله در پی شدت جراحات وارده جان باختند.

دیگر چه خبر؟

رئیس اورژانس کرمان افزود: همچنین در این حادثه ۲ زن ۳۳ و ۴۵ساله مصدوم شدند که بعد از رهاسازی و دریافت اقدامات درمانی مناسب، توسط تیم‌های فوریت‌های پزشکی به بیمارستان علی ابن ابی‌طالب (ع) راور منتقل شدند و حال عمومی یک مصدوم حادثه وخیم گزارش شده است.

همچنین بنا به اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات (E.O.C) جمعیت هلال‌احمر استان کرمان در پی گزارش اورژانس مبنی بر برخورد وانت با دیوار بلافاصله یک تیم امداد و نجات به محل حادثه اعزام شد و ۲ فرد فوتی توسط تیم امداد و نجات رهاسازی و تحویل عوامل مربوطه شدند.

عملیات امدادگران پایگاه امداد و نجات بین‌شهری شعبه راور از ساعت ۶:۵۶ تا ساعت ۹:۴۷ امروز نهم مهرماه به طول انجامید.

پلیس‌راه هنوز درباره علت این حادثه اظهار نظر نکرده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.