جشنواره غذای سالم؛ گامی از دانشگاه علوم پزشکی بم برای نهادینه‌سازی فرهنگ تغذیه صحیح

0

کرمان‌نو- همزمان با هفته سلامت، جشنواره «غذای سالم» با هدف ایجاد شور و نشاط در محیط کار و نهادینه‌سازی فرهنگ تغذیه صحیح در سالن اجتماعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش کرمان‌نو، دکتر صوفیا پورطاهری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بم روز شنبه در حاشیه برگزاری جشنواره «غذای سالم» گفت:برگزاری جشنواره غذای سالم یکی از برنامه‌های محوری دانشگاه در هفته سلامت است که در تمامی مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی تحت پوشش، با شیوه‌های متنوع و خلاقانه اجرا می‌شود.

وی افزود: مطابق تقویم ابلاغی وزارت بهداشت و نام‌گذاری ۲۴ مهر به عنوان روز جهانی غذا، این جشنواره با محوریت ترویج فرهنگ تغذیه سالم و بازنگری در الگوی مصرف غذایی برگزار شد تا ضمن ایجاد نشاط در میان کارکنان، اهمیت انتخاب غذای سالم در زندگی روزمره برجسته شود.

پورطاهری با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌شده برای برگزاری این جشنواره گفت:این برنامه با همکاری معاونت بهداشت، دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، حوزه معاونت غذا و دارو و با پشتیبانی روابط عمومی دانشگاه برگزار شد که نقش مؤثری در اطلاع‌رسانی و جلب مشارکت کارکنان داشت.

دیگر چه خبر؟

به گفته‌ی وی، فراخوان جشنواره از هفته گذشته به کلیه همکاران دانشگاهی اعلام شده بود تا ضمن حضور در این رویداد، در ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم نیز نقش‌آفرینی کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه درباره جزئیات مسابقه توضیح داد:در مجموع ۲۹ نفر از همکاران دانشگاه در دو بخش غذاهای اصلی و دسر و شیرینی‌جات شرکت کردند. تمرکز اصلی در بخش غذا بر کاهش مصرف نمک، قند و چربی و استفاده از روغن‌های سالم بود و در بخش دسر و شیرینی نیز استفاده از شیرین‌کننده‌های طبیعی نظیر خرما و عسل مورد توجه قرار گرفت.

او تأکید کرد: غذای سالم ارتباط مستقیمی با سلامت جسم دارد و توجه به تغذیه صحیح می‌تواند جامعه را از مسیر درمان و مصرف دارو به سوی پیشگیری و ارتقای سلامت سوق دهد.

به گفته وی در پایان این جشنواره، داوران پس از ارزیابی آثار، از برگزیدگان تقدیر به عمل آوردند و به نفرات اول تا سوم، لوح تقدیر اهدا شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.