نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان:


مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد

0

 امام‌جمعه کرمان با برشمردن الزامات ایران قوی گفت: کشوری که در حال جنگ تمام‌عیار با استکبار است، مصرف انرژی آن باید آرایش جنگی داشته باشد.

به گزارش کرمان‌نو؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، در خطبه اول نمازجمعه (۱۶ آبان) در ادامه سلسله مباحث تربیتی از نگاه قرآن و روایات به طهارت کلام اشاره و تصریح کرد: زبان بدن و کلام باید زیبایی و طهارت را در مراوده و گفتگو رعایت کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمان با تأکید بر اینکه سخن باید منطق قوی و استوار داشته باشد؛ تصریح کرد: به‌خصوص مربی نسبت به متربی که جدای از وزانت باید قوی هم باشد.

او با افزودن اینکه کلام همچنین باید دلسوزانه و با کمال عاطفه باشد و باتوجه‌به اینکه مهم‌ترین جایگاه در امر تعلیم‌وتربیت مراکز آموزشی هستند؛ گفت: آیا در نظام تعلیم‌وتربیت وظایف طرفین تربیت نوشته شده است؟

امام‌جمعه کرمان با تأکید بر اینکه فضا باید تربیتی و معلم، انگیزه تربیتی داشته باشد؛ اظهار کرد: در نگاه دینی و قرآن کریم متربی باید بداند که مربی به خوبی‌ها و بدی‌ها توجه دارد و اعمال و رفتار و گفتار و عملکرد خوب او در رصد معلم است.

او در خطبه دوم با اشاره به سالگرد شهادت پدر موشکی ایران شهیدطهرانی‌مقدم؛ افزود: این شخصیت‌ها در کشور رشد کرده و با نگاه تکلیف‌محوری پا به میدان خدمت گذاشتند و مسئولیت‌های بزرگ و مهم را در دست گرفتند و پیشرفت این کشور را رقم زدند و از لحاظ دفاعی کشور را در وضعیت بازدارنده قرار دادند.

حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی به سالروز تظاهرات تاریخی و معنادار آبان ۵۷ هم اشاره و تصریح کرد: این تظاهرات به رژیم طاغوت ثابت کرد انقلاب در روزهای نزدیک پیروزی قرار گرفته و در آینده نزدیک رژیم باید برچیده شود و انقلاب مردمی ایران تا پیروزی و پس از آن ادامه خواهد یافت.

علم امروز نه در خدمت صلح و توسعه که در خدمت نسل‌کشی است

دیگر چه خبر؟

او روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه را هم مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه شعارهای زیبا و جذابی دنیای پرتزویر امروز انتخاب کرده تا ذهن نسل‌ها را به آن معطوف کند؛ اظهار کرد: اما پشت این شعارها پر از خیانت و جنایت علیه بشریت است و سوال اینجاست که آیا امروز علم در خدمت صلح و پیشرفت است؟

حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی گفت: اما امروز علم در خدمت نسل‌کشی و در خدمت انسان‌های قلدری چون رئیس‌جمهور آمریکا است که بشریت و انسانیت را تحقیر و تمسخر می‌کنند؛ ثروت و علم دنیا را برای تحقیر جامعه انسانی و رسیدن به خواسته‌های شیطانی خود در اختیار گرفتند.

او افزود: علم و ثروت دنیا با مدیریت استکبار جهانی در مقابل معنویت و عدالت و اخلاق قرار گرفته و علم‌وفناوری برای اسارت انسان و انسانیت به استخدام درآمده و به اسم دموکراسی بدترین حرکت‌های ضد دموکراسی را بر دنیا حاکم کردند؛ اما نظرسنجی‌های حتی در کشورهای غربی نشان داده توده‌های مردم آگاه هستند.

امام‌جمعه کرمان ادامه داد: امروز ما به ایران قوی نیاز داریم که گفتمان آن اخلاق و معنویت و عدالت و حفظ حقوق انسان و انسانیت است؛ الزاماتی دارد که فهم و درک و بصیرت و تحلیل درست اقشار و توده‌های مردم و خواص و نخبگان یکی از این الزامات است؛ قدرت نظامی یکی دیگر از الزامات است که نیروهای مسلح این بخش را متناسب با شأن آن پیش بردند و ما به بازدارندگی رسیدیم.

او ادامه داد: سومین الزام ایران قوی قدرتمند شدن در زمینه اقتصاد است که باید با تولید هوشمند و رقابت‌پذیر با رقبا اقتصاد را در صحنه داخلی و خارجی قدرتمند کنیم.

امام‌جمعه کرمان یادآور شد: اقتصاد به‌خصوص باید مبتنی بر توزیع عادلانه فرصت‌ها در جغرافیای پهناور ایران اسلامی باشد و به طور خاص در پیشرفت اقتصادی باید دولت و فعالان اقتصادی به قشر آسیب‌پذیر توجه کنند.

مصرف انرژی در کشور آرایش جنگی ندارد

 او ادامه داد: محور مهم دیگر پرهیز از اسراف و تبذیر حتی در انرژی است که نباید در رده کشورهای پرمصرف انرژی قرار بگیریم؛ زیرا کشوری که در حال جنگ تمام‌عیار با استکبار است و برای کاهش انرژی ما نقشه‌های فراوان دارند باید مصرف را مدیریت کنیم؛ اما الان مصرف انرژی ما آرایش جنگی ندارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.