به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، علیرضا رزم حسینی گفته مدیریت استان کرمان معتقد است که درآمد قابل ملاحظه ای را می توان از راه صنعت گردشگری کسب کرد.
وی با تقدیر از اقدامات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان ادامه داد: «از آنجا که مراکز تاریخی و میراثی این استان می توانند محل جذب توریست باشند، مرمت و بازسازی این اماکن در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر تعداد قابل ملاحظه ای از این مراکز به طور همزمان در حال مرمت و بازسازی هستند».
استاندار کرمان با اشاره به اینکه عملیات احیاء و مرمت بخشی از مراکز میراثی استان همچون باغ فتح آباد، باغ بیرم آباد و بازار کهن شهر کرمان به اتمام رسیده است تصریح کرد که در دولت تدبیر و امید، سه اثر تاریخی استان کرمان از قبیل روستای تاریخی و دستکند میمند، قنوات و کلوت های شهداد به عنوان یک مقصد بزرگ طبیعت گردی و گردشگری ثبت جهانی شدند.
رزم حسینی صدور ویزای فرودگاهی را یکی از مهمترین اقدامات استان کرمان در حوزه صنعت گردشگری طی دولت یازدهم عنوان کرد و گفت که در حال حاضر 185 کشور می توانند به صورت آنلاین ویزا تقاضا داده و در کوتاه ترین مدت آن را دریافت کنند و در صورتی که موفق به اخذ ویزا به صورت آنلاین نشدند، می توانند با حضورشان در فرودگاه طی 15 دقیقه ویزای سه ماهه دریافت کنند.
وی از راه اندازی حدود 120 واحد بوم گردی در سطح استان کرمان با همت و تلاش مدیرکل و عوامل اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان طی دولت یازدهم خبر داد و افزود که استان کرمان توانست در این مدت زمان در حوزه راه اندازی واحدهای بوم گردی، رتبه نخست کشوری را کسب کند.
استاندار کرمان به الگوی موفق اقتصاد مقاومتی در شهرستان قلعه گنج اشاره کرد و یادآورشد که افتتاح نخستین هتل کپری چهار ستاره دنیا در شهرستان قلعه گنج، موجب جذب بالغ بر 350 گردشگر خارجی به این شهرستان شده است.
رزم حسینی تصریح کرد که با احیای مقصد گردشگری و اجرای هتل کپری در شهرستان قلعه گنج، نه تنها گردشگران داخلی بلکه گردشگران خارجی در این منطقه حضور یافته و ضریب اشغال هتل کپری به 80 درصد رسیده است این در حالیست که ضریب اشتغال هتل در سطح کشور 40 درصد است.
وی تقویت صنعت گردشگری در کشور را نیازمند 2 اصل ایجاد زیرساخت های لازم و ترویج فرهنگ گردشگری عنوان کرد و گفته انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری بخش غیردولتی در پارک ملی خبر در 174 هکتار که در خاورمیانه کم نظیر است، یکی از اقدامات اساسی استان کرمان در بخش طبیعت گردی است.
نماینده عالی دولت دوازدهم در استان کرمان خاطرنشان کرد که بر اساس برنامه گردشگری معین های اقتصادی مناطق، کمپ گردشگری منحصر به فردی در بخش شهداد از توابع شهرستان کرمان نیز راه اندازی شده که در دی ماه سال جاری افتتاح می شود.
استاندار کرمان به طرح تقسیم بندی استان کرمان به هشت زون اقتصادی و واگذاری این مناطق به شرکت ها و موسسات توسعه گرا اشاره و گفت که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی اقتصاد مقاومتی دولتی نیست، بنابراین در این راستا توسعه و اقتصاد را در استان به مردم واگذار کرده ایم.
رزم حسینی گفته در راستای الگوی اقتصاد مقاومتی استان و برای جذب اعتماد مردم به اقتصاد، باید شرکت های پیشران و توسعه گرایی را بین مردم و دولت بوجود آورد تا منابع مردم را برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف جذب کند.
وی با اشاره به اینکه الگوی اقتصاد مقاومتی و واگذاری مسئولیت مناطق به موسسات و شرکت های توسعه گرا طی چهار سال در استان انجام و توفیقات خوبی حاصل شده است، افزود که اولین الگو را در شهرستان قلعه گنج شروع کردیم و پس از تمرین و آزمایش و بهره گیری از نظرات مشاوران بین المللی و داخلی، نزدیک به یک سال استان کرمان با این سبک اداره شده است.
استاندار با تاکید بر اینکه الگوی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با درایت و پیگیری وزیر کشور در حال انجام است و به همین دلیل حجم گردشگری در استان افزایش پیدا کرده است یادآورشد که گردشگران خارجی به دنبال طبیعت گردی و آشنایی با سبک زندگی ایرانی هستند که در این راستا واحدهای بوم گردی در استان مورد استقبال گردشگران خارجی قرار گرفته و اقتصاد روستایی را تقویت کرده است.
رزم حسینی با اشاره به اینکه مسئولان نباید صنعت گردشگری را کمتر از صنعت نفت ببینند خاطرنشان کرد که در ایران نتوانسته ایم شبکه گردشگری داخلی، خارجی و بین المللی را به هم متصل کنیم.
وی بر لزوم اتصال شبکه های بین المللی برای جذب گردشگر و توزیع یارانه هدفدار از سوی دولت تاکید کرد و گفته دولت می تواند به صورت تسهیلات و کمک های مفید، سرمایه گذاران حوزه گردشگری را یاری رساند.