غلامرضا فرخی اظهار داشت: در حال حاضر احیای بافت های سنتی روستاها با هدف راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی در الویت کار قرار دارد.
وی تصریح کرد: بازاریابی، تبلیغات و معرفی اقامتگاه های بوم گردی استان به گردشگرانی که به کرمان سفر می کنند به طور جدی باید پیگیری شود.
به گزارش ایرنا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان اظهار داشت: دفاتر خدمات مسافرتی با برگزاری تورهای یک روزه و سفر به روستاها و شهرهای گردشگری، موفق عمل کرده اند که امیدواریم این فرآیند ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به برگزاری همایش مدیران اقامتگاه های بوم گردی استان کرمان در راین تاکید کرد: در این همایش مدیران 80 اقامتگاه بوم گردی برتر استان به منظور رفع و بررسی برخی از چالش های پیش روی این اقامتگاه ها در این شهر گرد هم آمدند.
فرخی افزود: با توجه به اینکه تعداد اقامتگاه های بوم گردی در استان رو به افزایش است، در راستای ارائه خدمات بهتر و مفیدتر این اقامتگاه ها باید طبق یک اساسنامه عمل کنند و برگزاری اینگونه همایش ها به تدوین این اساسنامه کمک می کند.
وی اظهار داشت: استاندارد و کیفی سازی خدمات اقامتگاه های بوم گردی در دستور کار قرار دارد و نظارت بر این اماکن بصورت مستمر انجام می شود.
استان کرمان با هفت اثر جهانی، 700 اثر ثبت ملی و هزاران جاذبه تاریخی و طبیعی از مقاصد اصلی گردشگری کشور به شمار می رود.