مهدی حسینینژاد صبح پنجشنبه در شورای معادن استان کرمان با اشاره به وجود معادن فراوان در شهرستانهای زرند، کوهبنان و راور اظهار کرد: به لحاظ شرایط استخراجی که وجود دارد عموماً حوادثی در این زمینه رخ میدهد.
وی با اشاره به فاصله زیاد بین معادن و مراکز درمانی افزود: با توجه به این شرایط نیاز مبرم به یک پایگاه امداد و نجات در منطقه است.
حسینینژاد ادامه داد: پیشنهاد می کنیم در مسجد ابوالفضل یک پایگاه امداد و نجات راه اندازی شود؛ زیرا این مکان نقطه ثقل معدن شهرستانهای راور، کوهبنان و راور است.
حسینینژاد عنوان کرد: برای شروع عملیات اجرایی این پایگاه امداد نیاز به تایید شورای معادن استان کرمان داریم .
به گزارش مهر، وی با اشاره به اینکه در سطح کشور وزارت صمت چهار پایگاه را پیشبینی کرده است، تصریح کرد: هزینه برآوردشده برای اجرای فاز اول این پایگاه ۴ میلیارد تومان است که از محل حقوق دولتی و منابع خاص بند «ت» تبصره ماده ۶ منابع هزینه های حقوق دولتی دیده شده است
وی بیان داشت: این پایگاه علاوه بر بحث معادن در محل کریدور راه ارتباطی هم قرار دارد که امداد و نجات جادهای و حوادث غیرمترقبه در آن دیده شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان عنوان کرد: یک از چالشهای ما در شورای معادن در حوزه معادن شن و ماسه است.
حسینی نژاد با بیان اینکه زمان مجوزهای این معادن یکساله است، افزود: زمان صدور مجوز باید از دستگاه های متولی استعلام شود و پاسخ این استعلامات زمان است.
وی عنوان کرد: تقاضا داریم مدت زمان مجوز این کارخانه ها را از یک سال به سه سال افزایش دهیم و پروسه اداری در این زمینه کاهش پیدا کند.
حسینی نژاد ابراز داشت: فصل برداشت ماسه بادی در استان کرمان از اواخر دی ماه تا اردبیهشت ماه است و حداکثر ظرفیتی اکنون می توانیم اجازه برداشت دهیم ۱۰ هزار تن است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان گفت: بخشی از حسابهای مالی شرکت های بزرگ به استان انتقال یافته است.
وی گفت: الگویی در این زمینه با شرکت مس طراحی کرده ایم که از این ظرفیت های مالی به وجود آمده در استان به نفع شرکت های کوچک استفاده می کنیم و تسهیلاتی به این واحدها پرداخت شود.