علیرضا اسدی تصریح کرد: وجود ده ها اثر با ارزش طبیعی همچون غار ایوب، کوه عاج پایین و بالای دهج، دشت ریواس، منطقه ریگ سفید، دریاچه مخرگه ف روستای صخره ای و روستای آبدر که در دهانه آتش فشان قرار دارد می تواند در توسعه این شهرستان نقش ایفا کند.
وی افزود : فرمانداری در پی رونق بخشیدن به گردشگری شهرستان با سرمایه گذاری بخش خصوصی است و در این زمینه در مرحله اخذ مجوز قرار داریم.
او بیان کرد: دشت ریواس شهربابک به عنوان یکی از مکان های با ارزش خدادادی است که حدود چهار هزار هکتار وسعت دارد و رویش ریواس در این دشت با تراکم بالا منظره بی نظیری را پیش روی گردشگران قرار می دهد و اردیبهشت هرسال میزبان گردشگران زیادی است.
اسدی از احداث پنج واحد کمپ گردشگری در روستاهای دهانه آتش فشان شهربابک خبر داد و در ادامه ضمن تقدیر از همکاری مردم روستاها در راستای جذب گردشگر افزود: منطقه دهج دیگر مکان گردشگری شهربابک به شمار می رود که منطقه کوهستانی و زیبا است و دارای 2 کوه آتش فشان جوان به نان عاج بالا و پایین است.
وی می گوید: برای جذب گردشگران بیشتر زیرساخت های مورد نیاز این بخش در دستور کار قرار دارد و احداث چند کمپ، باغ های گردشگری و حدود 70 واحد بومگردی در همین راستا در شهربابک احداث شده است.
فرماندار شهربابک به ساخت هتل در این شهر اشاره کرد و گفت: احداث این هتل می تواند زیرساختی مهم در راستای جذب گردشگر و افزایش طول مدت ماندگاری توریست ها در این شهر باشد.
وی بیان کرد: صنایع دستی شهربابک نیز شامل فرش ذهنی باف، تراش و فراوری فیروزه با ایجاد 700 اشتغال از ظرفیت های این شهرستان است.