محمدعلی محمدمیرزاییان اظهار کرد: تاجران افغانستانی زیادی تمایل به همکاری با ما دارند و همکاری های مشترک و دوجانبه را می توان با شناسایی بیشتر فعالان اقتصادی این کشور در ایران افزایش داد.
وی معتقد است اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی می تواند به معرفی فعالان تجاری افغان کمک کند زیرا در شرایط کنونی بازار افغانستان بهترین فرصت برای صادرات کالاها و خدمات است.
رئیس کمیسیون بازرگانی اتاق گفت: بازارها و ظرفیتهای کشور افغانستان شناسایی شده است، دو سال گذشته مشکلات مرز میلک به ویژه گمرکات این منطقه مطالعه و بخشی از این مشکلات از طریق پیگیری های اتاق کرمان در سطح ملی برطرف شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 35 درصد صادرات استان به افغانستان مربوط به خدمات فنی و مهندسی است که در صورت برقراری ارتباط بیشتر این میزان صادرات نیز افزایش خواهد یافت.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و امور زیربنایی اتاق نیز در این خصوص از اعزام یک گروه کارشناسی متخصص به افغانستان برای بررسی فرصت های کاری و سرمایه گذاری استان های مختلف این کشور خبر داد و عنوان کرد: این گروه به جمع آوری اطلاعات تخصصی، دقیق و کامل می پردازد و سپس گزارش حاصل از این بررسی میدانی به اطلاع فعالان اقتصادی خواهد رسید.
علی نقوی افزود: پس از سفر هیات تجاری افغانستان به کرمان، مشاوران و کارشناسان حوزه خدمات فنی و مهندسی به اتاق های هرات، قندهار و غزنی معرفی شدهاند تا در صورت وجود زمینههای همکاری مشترک، از آمادگی کرمان در این زمینه استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر شرکت مدیریت صادرات بخش خصوصی راه اندازی شود بسیاری از فعالیت های صادراتی ساماندهی می شود و همه صادرکنندگان کالا و خدمات می توانند از این فرصت استفاده کنند.