به گزارش ایرنا، مدیر صندوق کارآفرینی استان کرمان با اشاره به اینکه یکهزار و ۲۵۵ طرح اشتغال روستایی به صندوق ارسال شده است افزود: تسهیلات لازم به ۷۸۱ طرح آن به ارزش ۷۰ میلیارد تومان تسهیلاتپرداخت شد.
یوسف پور واجد با بیان اینکه در ۲۷ مورد تسهیلات روستایی پرداخت شده است گفت: ۲۳۹ فقره تسهیلات در حوزه پرورش دام سبک و سنگین ،۱۷۲ فقره در حوزه فرش دستباف، ۸۱ فقره در حوزه طرحهای بوم گردی و گردشگری، ۴۴ فقره در حوزه بسته بندی گیاهان دارویی، ۴۰ فقره در حوزه صنایع دستی، ۳۷ فقره در حوزه، ۲۷ فقره در حوزه محصولات گلخانهای پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در حوزههای صنعت ۲۶۲ فقره، خدمات ۱۴۷ فقره، کشاورزی ۳۷۲ فقره که در مجموع ۷۸۱ فقره تسهیلات روستایی از سوی صندوق کارآفرینی امید استان کرمان پرداخت شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان گفت: ۷۵ درصد کل تسهیلات به مبلغ ۵۲ میلیارد تومان به صورت ایجادی و ۲۱ درصد به صورت توسعهای به مبلغ ۱۴ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی یادآور شد: مبلغ یک میلیارد تومان تسهیلات خرد محلی در سطح استان نیز انجام شده است.
به گفته مدیر صندوق کارآفرینی امید کرمان هم اکنون ۲۳ شعبه صندوق کارآفرینی امید در استان کرمان فعال است اکه این تعداد شعب چالاکی صندوق را میرساند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کرمان بیشترین پرداختها را در شهرستان رفسنجان، بم، سیرجان و بافت اعلام کرد و گفت: بیشترین دریافتی از تسهیلات روستایی نیز در همین شهرستانها بوده است.
وی یادآورشد: در حوزه ورزش و جوانان سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص داده شد که ۱۰۰ درصد آن جذب شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان با اشاره به اینکه خوشبختانه رضایت نسبی از صندوق در سطح استان حاکم است تصریح کرد: در بازدید نهادهای نظارتی استان از صندوق در بین چهار مؤسسه عامل رتبه اول را در پرداختی تسهیلات داشته است.
نشست شورای اداری صندوق کارآفرینی امید استان کرمان با حضور اصغر نوراله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و رؤسای صندوق کارآفرینی امید استان کرمان شامگاه یکشنبه برگزار شد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید به منظور افتتاح و بازدید طرح اشتغالزایی که مورد حمایت صندوق قرار گرفته اند به استان کرمان سفر کرده است.
پست قبلی