رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: استان در ۲۵ شاخص توسعه پایدار کشور، رتبه خوبی ندارد.
ایسنا گزارش داده؛ سیدمهدی طبیب زاده در اولین نشست تخصصی تدوین طرح جامع توسعه زیرساخت ها و شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری استان کرمان، عنوان کرد: وجود محدودیتهای مالی، اجرای پروژه ها را با مشکل روبرو کرده است.
وی افزوده است که در این رابطه اتاق کرمان به دنبال تدوین مدلی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی برای توسعه زیرساخت هاست.
وی در ادامه گفت: اتاق اقداماتی در راستای پایش و بهبود محیط کسب و کار و اصلاح قوانین و مقررات با هدف فراهم آوردن فضای مناسب سرمایهگذاری انجام داده است و در این مسیر به حرکت خود ادامه می دهد.
طبیبزاده با اشاره به اینکه ظرفیت ها و امکانات در استان بسیار زیاد است، بیان کرد: استان کرمان در ۲۵ شاخص از شاخص های توسعه پایدار کشور رتبه خوبی ندارد و با مشکل روبروست.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان افزود: در شاخص های بهداشت، فضای آموزشی، محرومیت، درآمد ناخالص داخلی و درآمد سرانه از متوسط کشور پایین تر هستیم که به مرکز مطالعات و پژوهش های اقتصادی اتاق ماموریت دادهایم تا پیشران های اقتصادی استان را شناسایی، تعریف و اولویت بندی کند.
به گفته وی رتبه فضای کسب و کار کرمان همواره در طول سال های گذشته بین ۱۳ تا ۲۲ کشور بوده که نشان دهنده فضای سنگینی برای فعالیت است و باید با توجه به شاخص های توسعه پایدار جایگاه کرمان را در کشور ارتقا دهیم.
طبیب زاده ادامه داد: ارتباط موثر صنعت و دانشگاه و راهاندازی سامانه فرصت، تلاش برای استقرار پنجره واحد سرمایهگذاری، راهاندازی مدارس خلاقیت، تاسیس اندیشکده انرژی، تدوین نقشه راه انرژی استان و… از جمله فعالیتهای انجام شده اتاق کرمان برای کمک به داشتن اقتصادی پویاتر است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به شناسایی نهادهای سرمایهگذار گفت: فعال شدن بازار سرمایه، منابع بانک ها و استفاده از کمک هلدینگ های بزرگ می تواند به اجرای پروژه ها کمک کند.
طبیب زاده خاطر نشان کرد: امیدواریم با همکاری بخش خصوصی و دولتی پروژههای مناسبی را برای ارائه در همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری کرمان که سال آینده برگزار می شود، آماده و به سرمایه گذاران معرفی کنیم.