سال گذشته قیمت شکر در کرمان به هشت هزار تومان رسید و مورد انتقاد استاندار کرمان قرار گرفت. امروز استاندار خواستار عدم تکرار این افزایش شد.
مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به وضعیت قیمت شکر گفته بود در دیگر استان ها به هیچ وجه شاهد افزایش قیمت نیستیم.
به گفته تابش تنها در استان کرمان به دلیل عدم جذب حواله هایشکر، این محصول دچار افزایش قیمت شده بود.
با این حال امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان قیمت شکر مورد بحث قرار گرفت.
استاندار کرمان خطاب به مسئولین استانی گفت: نباید زمان را از دست داد و نمیخواهیم که بار دیگر قصه سال قبل قیمت شکر دوباره در کرمان تکرار شود.
محمدجواد فدایی تصریح کرد: ۴ هزار و ۳۰۰ تن از این محصول در ۱۰ روز آینده با قیمت ۴ هزار و ۷۰۰ تومان در بازار کرمان توزیع خواهد شد.
فدایی با یادآوری افزایش قیمت شکر در سال گذشته گفت: گویا برخی از مسئولین استانی بنایی برای استفاده از تجربیات سالهای گذشته را ندارند.
وی ادامه داد: دولت تلاش کرده و ارز خود را در این شرایط به این محصول اختصاص داده تا با قیمت ۴۷۰۰ تومان به دست مردم برسد نه ۶ هزار تومان!
او اضافه کرد: که این موضوع سوء مدیریت برخی مسئولین ما را میرساند.
استاندار کرمان خطاب به مدیرکل غله استان کرمان اظهار کرد: ۴ ماه وقت داشتید که ۱۰ هزار تن شکر به استان حمل کنید که در این مدت فقط ۳ هزار تن به استان وارد شده.
او تصریح کرد: شما مدام میگویید که جا برای ذخیره ندارید در حالی که شما فقط برای ۲ هزار و ۵۰۰ تن جا ندارید و میتوانید از انبارهای سایر نهادها استفاده کنید.
او اذعان کرد: با این مدیریت به مردم ظلم میکنید و باعث میشوید مردم گران خریداری کنند.
متوسط مصرف شکر استان ۶ هزار تن است
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان نیز در این جلسه گفت: شرکت غله استان کرمان باید مجوز توزیع ۳ هزار تن شکر موجودی در انبار غله را باید دریافت کند که فعلا مجوز یک هزار تن گرفته شده است.
مهدی حسینینژاد افزود: درخواست دریافت مجوز توزیع یک هزار تن شکر برای نمایشگاهها را داریم.
وی درباره سرانه مصرف شکر استان اظهار کرد: متوسط مصرف استان ۶ هزار تن است.
به گزارش ایسنا او اضافه کرد: اگر این مقدار در سال تامین شود دیگر مشکل شکر در استان نخواهیم داشت.
حسینینژاد افزود: امروز فروش فوقالعاده یک هزار تن شکر در تعاونیها و چند نقطه دیگر عرضه میشود.