رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه واحدهای صنعتی استان کرمان علیرغم وجود تحریمها متوقف نشده است گفت: از سال گذشته تاکنون حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان در شهرستان کرمان سرمایه گذاری مستقیم انجام شده است.
به گزارش کرمان نو به نقل از ایرنا، محمدرضا پورابراهیمی شبانگاه شنبه در آیین افتتاحیه فروشگاه زنجیره صنایعدستی سی سی در کرمان افزود: بخش هایی از این سرمایه گذاری ها در حال نهایی شدن و بخش هایی نیز آغاز به کار کرده است.
وی بیان داشت: مجموعه هایی که فقط منابع ارائه می کردند و حمایتی انجام نمی دادند اکنون رفتارشان تغییر کرده و تمام جوانب کار از تولید تا بازار را دنبال می کنند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فعالیت های اقتصادی خوبی در استان کرمان در جریان است و نیازسنجی شرکت های بزرگ انجام شده تا بدانیم چه نیازهایی دارند که در کشور و یا استان کرمان وجود ندارد تا به تولید این کالاها توسط کارآفرینان و در نهایت به اشتغال پایدار برسیم.
زنجیره تولید، توزیع و مصرف باید به درستی برنامه ریزی شود
شهردار کرمان نیز گفت: اگر بخواهیم یک محصول به درستی و کارآمدی مصرف شود حلقه توزیع و تولید آن باید کاملا دیده و این زنجیره به درستی برنامه ریزی شود.
سعید شعرباف تبریزی با بیان اینکه سال هاست در حوزه اقتصادی در زمینه تولید، توزیع و مصرف به عنوان سه ضلع اصلی مثلث اقتصادی باید برنامهریزی درستی را انجام می دادیم افزود: حدود ۴۰ سال است که ادبیات تولید و توزیع در دنیا تغییر کرده و امروز از تولید و توزیع غیر متمرکز صحبت به میان می آید، یعنی تولید لزوما متمرکز و مقیاس انبوه نیست و سرمایه گذاری و سرمایه گذاری انبوه بالا نیست.
شهردار کرمان تصریح کرد: دغدغه اصلی رهبر معظم انقلاب اسلامی و مشکل نخست کشور، تولید است و اگر بخواهیم از فرصت های موجود در میان مردم استفاده کنیم چاره ای جز این نداریم که ساز و کاری طراحی کنیم تا هر کسی متناسب با توانمندی خود تولید انجام دهد و در یک چارچوب کلی ارزیابی و در نظام قابل قبول توزیع شود.
شعرباف تبریزی ادامه داد: ظاهر فروشگاه سی سی بزرگ نیست اما کار بزرگی انجام شده است زیرا این فروشگاه بر مبنای مدلی کار می کند که می تواند به سرعت گسترش یابد و بدنه های مختلف مردم را جمع و هر فردی متناسب با توانمندی خودش در این شبکه فعالیت کند و توسط یک شبکه ای همانند این فروشگاه توزیع شود.
وی ادامه داد: در شهرداری کرمان از این حرکت استقبال می کنیم و این قبیل کارها یعنی استفاده از بدنه عمومی مردم و در کنار هم قرار دادن آن و حتی استفاده از مزیت های استانی برای یک فروشگاه است.
شهردار کرمان تصریح کرد: این حرکت و حرکت های مشابه را در همه حوزه ها که در مدیریت شهری به آن نیاز داریم تشریح و توسعه خواهیم داد.
شعرباف تبریزی با اشاره به اینکه در بافت تاریخی کرمان به شدت نیازمند مرمت هستیم و موضوع مرمت تاریخی همواره یک موضوع مسئله ساز و اقتصادی بوده است گفت: اگر بتوانند تیم هایی با استفاده از نگاه های دانش بنیان با یک صرفه ای بین کار مرمت و اقتصادی تشکیل شوند و بتوانیم برخی از پروژه های کوچک مقیاس را به آنها واگذار کنیم به جای اتکا به پیمانکاران بزرگ به پیمانکاران ریز بدهیم بسیار مناسب است.
وی خاطرنشان کرد: اسم مدل فروشگاهی بسیار مطلوب است و اگر مجموعه ای دیگر از استان در این شهر متقاضی باشد این کار را اجرایی کند حتما استقبال می کنیم.