مراسم بزرگ تاسوعا و عاشورای حسینی بم امسال برگزار می‌شود

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان بم گفت: متاسفانه در دوسال بحران بیماری کرونا نتوانستیم مراسم تاسوعا و عاشورا را برگزار کنیم که خوشبختانه امسال این امر محقق خواهد شد.

به گزارش کرمان نو به نقل از ایسنا، رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان بم در گفت‌وگو با ایسنا به تشکیل این نهاد اشاره کرد و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی نهادی در جمهوری اسلامی ایران است با دستور امام خمینی (ره) پس از انقلاب ۵۷ تشکیل شده و در حال حاضر زیر نظر رهبری جمهوری اسلامی قرار دارد. این سازمان “اول تیرماه سال ۱۳۶۰” به عنوان نهادی مستقل، منسجم و وابسته به ولایت فقیه، ایجاد شد. از مرداد ماه سال ۱۳۹۷ نیز حجت‌الاسلام محمد قمی ریاست این سازمان را برعهده دارد.
حجت‌الاسلام محمد علی آبادی افزود: این سازمان از دل مردم و برای مردم است و بسیاری از کارها توسط مردم انجام شده است در بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در معارفه ایت الله قمی اعلام رضایت از این نهاد را داشتند واین افتخاری برای سربازان آقا امام زمان و شاگردان مکتب جعفر صادق است.
وی سازمان تبلیغات اسلامی را محل ترویج دین و فرهنگ اسلام دانست و افزود: همانطور که از نام این سازمان مشخص است تبلیغات اسلامی وترویج اسلامی بر آمده از فرهنگ دینی که نیاز هر جامعه است واکر می بینیم مشکلاتی در جامعه وجود دارد قطعا مردم از مسائل دینی فاصله گرفته اند و بزرگوارانی که در این عرصه هستند باید تلاش کنند.
وی عنوان کرد: یکی از مسائل بسیار مهم هئیت های مذهبی هستند که خود مداحان وهیئت ها در جامعه بسیار تأثیر گذار بودند که توانست تمام مسائل دینی را به مردم منتقل کنند و در طول راه اندازی این سازمان تشکل های مداحاهان هم راه اندازی شد و هئیت های مذهبی در شهرستان بسیار فعال هستند و در ماه محرم به وضوح دیده می شود.
وی یادآور شد: متاسفانه در دوسال بحران بیماری کرونا نتوانستیم مراسم تاسوعا عاشورا را برگزار کنیم که خوشبختانه امسال این امر محقق خواهد شد.
علی آبادی حضور روحانیت در سازمان تبلیغات را بسیار مهم دانست و اضافه کرد: روحانیت می توانند در تبلیغ کارهای فرهنگی و دینی نقش بسزایی داشته باشند و رویکرد سازمان تبلیغات این است که یک روحانی بتواند نقش یک امام را در هر محله و کوچه و روستاها اجرا کند و در تمام مسائل فرهنگی و دینی نقش داشته باشند سازمان تبلیغات باید ارتباط میان روحانیت و مردم به ویژه نسل جوان را تقویت کنیم.
وی با بیان اینکه در بحث فرزندآوری تنها مباحث اقتصادی مطرح نیست، گفت: اگر پایه‌های شکل‌گیری گره ذهنی جامعه در این خصوص ناشی از عوامل فرهنگی دانسته شود باید با ارائه راهکارها و ایجاد گفتمان فراگیر فرهنگی آن را رفع کرد.
علی آبادی درباره ضرورت‌ها و نتایج تبلیغ گفتمان‌ساز با محوریت جمعیت افزود: ذهنیت شکل گرفته در جامعه درباره فرزندآوری به سمتی حرکتی کرده است که اولویت‌های دیگری همچون معیشت، اشتغال و تحصیل بر داشتن فرزند برتری داده می‌شود و اگر امر تبلیغی و رسانه‌ای بتواند این گره‌های ذهنی ایجادشده را تلطیف و رفع نماید در حل بحران جمعیتی موفق عمل کرده است.
وی با بیان اینکه ارائه راهکارهای فرهنگی در حین پیگیری مباحث اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در حل بحران جمعیت موثر است، تصریح کرد: تبلیغ در این باره باید به سمت گفتمان سازی پیش برود و این همان مقوله‌ای است که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید داشته و آن را مطالبه کرده‌اند.
علی آبادی عنوان کرد: مشکلات اقتصادی تنها در این زمان نیست بلکه ما این در هر حکومتی بحران های اقتصادی را داشتیم باعث شود ما از سیره پیامبر و دستورات قرآن عقب بمانیم.
وی ادامه داد: کنترل جمعیت یک معضل است که در دهه 70 رخ داد که متاسفانه این امر متوقف نشد وحتی مقام معظم رهبری هم به رفع این امر دستور فرمودند وباید همه در این امر تلاش کنیم و فرصت کمی برای فرزند آوری است و تا 8 سال آینده باید افزایش جمعیت در ایران داشته باشیم و چنانچه این امر مهم محقق نشود 20 سال آینده ایران با مشکل مواجه شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: از آنجایی که دشمن ما رشد فکری و فرهنگی مردم ما در پرتو شکل‌گیری انقلاب اسلامی را مشاهده کرده، به دنبال ایجاد نفوذ فکری و فرهنگی است تا در نهایت رفتار ملت ما همان چیزی شود که آنها می‌خواهند.
وی گفت: از آنجایی که دشمن ما رشد فکری و فرهنگی مردم ما در پرتو شکل‌گیری انقلاب اسلامی را مشاهده کرده، به دنبال ایجاد نفوذ فکری و فرهنگی است تا در نهایت رفتار ملت ما همان چیزی شود که آنها می‌خواهند.
علی آبادی عنوان کرد: اهمیت «جهاد تبیین» و واکاوی ابعاد مختلف آن پس از تأکید چندباره رهبر معظم انقلاب دیگر بر کسی پوشیده نیست. زمانی که ایشان می‌فرمایند «جهاد تبیین یک فریضهٔ قطعی و یک فریضهٔ فوری است» اجرای صحیح بند بند آن از واجبات به شمار می‌آید چراکه معنای جهاد در اسلام کاملاً مشخص است. بنابراین انتخاب این کلیدواژه از سوی مقام عظمای ولایت نشان‌دهنده میزان اهمیت و ترسیم‌کننده استراتژی اجرای جهاد تبیین می‌باشد.
وی اظهار کرد: دستیابی به تمدن نوین اسلامی مسیر روشنی است که مقام معظم رهبری در دومین 40 ساله انقلاب برای ما ترسیم کردند و البته رسیدن به این تمدن لوازمی دارد که مهمترین آن تحقق فرهنگ اسلامی در جامعه است.
وی ادامه داد: هرچند توسط این موسسه‌ها و خانه‌های قرآنی در شهرستان اقدام‌های خوبی با همت دست اندرکاران و فعالان این بخش صورت می‌گیرد، اصلا کافی نیست و باید بیشتر در این مورد تلاش شود.
این مسئول اظهار کرد: فعالیت‌های قرآنی و دینی برای اینکه در جامعه اسلامی از خروجی بهتری در طراز نظام و انقلاب اسلامی برخوردار باشد باید از تمامی ظرفیت‌ها در این مورد استفاده کنیم. هم اکنون 30 موسسه قرآنی مجوزدار در شهرستان فعالیت دارد.


لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=90251
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.