سرهنگ کامبیز اسماعیلی در اینباره گفت: چندی پیش درپی مراجعه کارمند یک بانک و اعلام کلاهبرداری تلفنی، پرونده ای در این خصوص در پلیس فتا کرمان تشکیل شد.
وی با اشاره به اظهارات شاکی پرونده گفت: شاکی اعلام کرد که یک نفر در تماس تلفنی با بانک، خود را مدیر یک شرکت معرفی و درخواست جابجایی مبلغ ۵۴۰ میلیون ریال از حساب شرکت به حساب شخصی را داشته و متاسفانه وی هم این مبلغ را واریز کرده است.
اسماعیلی ادامه داد: متهم دوباره با بانک تماس و درخواست کرده که مبلغ حواله شده را به بانکی دیگر واریز کنند و خواستار جابجایی های مالی دیگر هم شده بود که باعث شک کارمند بانک شده و وی با شرکت های صنعتی تماس گرفته است که آنان از تراکنش های مالی ابراز بی اطلاعی کردند و پس از آن بوده که کارمند بانک متوجه کلاهبرداری شده است.
وی افزود: در تحقیقات فنی و کارشناسی انجام شده توسط کاراگاهان و کارشناسان پلیس فتا، متهم در یکی از زندان های استان های شمالی کشور شناسایی شده و در بازجویی به عمل آمده توسط افسر پرونده به جرم خود اعتراف کرد.
ریس پلیس فتای کرمان اضافه کرد:متهم از طریق تلفن از داخل زندان با تماس با بانک های مختلف خود را ما فوق یا رئیس سازمان یا نهاد دولتی معرفی کرده و با جلب اعتماد کاربر بانک از آنها طلب پول و مبالغ را به حساب پول شوی خود در خارج از زندان واریز می کرده است و پول شوها مبالغ را به صورت خرید سکه برداشت می کردند.
وی با اشاره به این پرونده هشدار داد: افراد زیادی در داخل یا خارج زندان اقدام به کلاهبرداری تلفنی با وعده های دروغین برنده شدن در قرعه کشی دست به کلاهبرداری از افراد می زنند که نباید به آنها اعتنایی کرد.