مدیرکل راهداری استان کرمان با اشاره به شناسایی ۳۰ نقطه حادثهخیز در محورهای استان، گفت: از این تعداد، اصلاح ۱۵ نقطه به پایان رسیده و ۱۵ نقطه در حال اجرا است.
به گزارش کرماننو به نقل از تسنیم، علی عبداللهی، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای شمال استان کرمان با اشاره به اجرای پروژههای مختلف در زمینه ارتقای ایمنی راهها در استان کرمان، اظهار داشت: در حال حاضر، ۳۰ نقطه حادثهخیز در سطح استان شناسایی شده که ۱۵ پروژه به پایان رسیده و ۱۵ پروژه دیگر نیز در حال اجرا هستند.
او افزود: این نقاط براساس بررسیهای میدانی و گزارشهای پلیس راه شناسایی شدهاند و تلاش میشود که در سریعترین زمان ممکن، اقدامات اصلاحی در باقی نقاط نیز به سرانجام برسد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای شمال استان کرمان ادامه داد: علاوه بر نقاط حادثهخیز شناخته شده در سطح ملی، برخی نقاط مستعد بروز حادثه نیز توسط کارشناسان اداره کل راهداری استان کرمان با همکاری پلیس راه شناسایی شدهاند و اقدامات لازم برای رفع خطر از این مناطق نیز بهصورت مستمر در حال انجام است.
عبداللهی با اشاره به وسعت راههای استان کرمان گفت: استان کرمان با دارا بودن بیش از ۲۳ هزار کیلومتر راه، از استانهای پهناور کشور بهشمار میرود؛ این راهها نه تنها در خدمت مردم استان هستند، بلکه بسیاری از آنها بخشی از کریدورهای ملی و حتی بینالمللی محسوب میشوند و از همین رو باید به گونهای برنامهریزی شود که تمام کاربران جادهای، از هماستانیها گرفته تا رانندگان عبوری، از سفری ایمن برخوردار باشند.
پیشرفت پروژههای کلیدی؛ از پل دهبکری تا گدار سیاه
او ادامه داد: پروژههای مهمی نیز در سطح استان در حال اجراست؛ از جمله پروژه اصلاح پیچ سربازها در محور زرند، پروژه گدار سیاه در محور جیرفت که اکنون با پیشرفت ۹۸ درصدی همراه است و همچنین پروژه پل دهبکری که پس از ۱۸ سال به بهرهبرداری رسید، البته سایر پروژهها نیز بر اساس قراردادها در مراحل مختلف پیشرفت فیزیکی قرار دارند.
نقش پروژههای آسفالت و روکش در ایمنی راهها
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای شمال استان کرمان با تأکید بر اهمیت پروژههای آسفالت و روکش افزود: این اقدامات که در محورهای اصلی و فرعی استان در حال اجراست، بهطور مستقیم بر ارتقای ایمنی راهها تأثیر گذارند.
او با عنوان اینکه یکی از این پروژهها، اجرای پروژه کریدور است که از مرز استان کرمان با بندرعباس آغاز شده و تا مرز استان با یزد ادامه پیدا میکند، گفت: بازدید میدانی اخیر ما از این پروژه در محدوده کمربندی سیرجان نشان میدهد که این قطعه از پروژه تا دو روز آینده به اتمام خواهد رسید.
مدیرکل راهداری استان کرمان همچنین به سایر اقدامات مکمل در راستای ایمنسازی اشاره کرد و گفت: پروژههای دیگری نیز در زمینه خطکشی، نصب تابلوهای هشدار، ساخت مجتمعهای خدمات رفاهی و آموزشهای ترافیکی در حال اجرا است که این آموزشها بهویژه برای دانشآموزان مدارس حاشیه راهها، موتورسواران و وانتبارها در مناطق کشاورزی طراحی شده است.
توسعه سامانههای هوشمند نظارتی
او در پایان با اشاره به ضرورت استفاده از فناوریهای نوین عنوان کرد: توسعه سیستمهای هوشمند جادهای از جمله نصب دوربینهای نظارتی نقش بسزایی در ارتقای ایمنی جادهها دارد و امید داریم که مجموعه این اقدامات، در نهایت باعث کاهش چشمگیر تصادفات جادهای و ایمنتر شدن راههای استان کرمان در سال جاری شود.
““