مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان در رویداد داخلی هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمان؛


هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمان از بهترین‌های کشور است | برای هنرستان‌ها طرح جامع تدوین کرده‌ایم

0

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در جمع هنرجویان و هنرمندان هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمان ضمن گرامیداشت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع)، از تدوین یک طرح جامع مدیریتی ویژه برای هنرستان‌های هنرهای زیبا در استان خبر داد و گفت: هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمان یکی از بهترین هنرستان‌های کشور است و خروجی بسیار خوبی در سال‌های گذشته و آینده خواهد داشت.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ دهمین رویداد داخلی هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمان با حضور هنرجویان، هنرآموزان، مسئولان فرهنگی و جمعی از خانواده‌ها برگزار شد و از برگزیدگان این رویداد نیز تجلیل شد.

اسحاقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در دهمین رویداد داخلی هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمان ضمن تسلیت ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با تأکید بر ظرفیت بالای هنرجویان استان اظهار کرد: شما هنرجویان به عنوان امیدهای آینده فرهنگ و هنر استان هستید و من به خودم می‌بالم که هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمان یکی از بهترین‌های کشور است و یقین دارم با حضور شما، هنرآموزان پرتلاش و تیم مدیریتی این هنرستان، آینده درخشانی خواهد داشت.

حسین اسحاقی ادامه داد: برنامه‌های مهمی برای هنرستان‌های استان در نظر گرفته‌ایم. از ابتدای حضورم در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، برنامه‌ریزی برای این حوزه را آغاز کردیم و یکی از همکاران متخصص را مأمور کردیم تا طی ۲ هفته از تمامی هنرستان‌های هنرهای زیبا در کشور بازدید و الگوبرداری کند. نتیجه این اقدام تدوین یک طرح جامع مدیریتی برای هنرستان‌های هنرهای زیبای استان از جمله هنرستان هنرهای زیبا پسران کرمان، دختران کرمان، بم، سیرجان و سایر شهرها بوده است.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان افزود: این طرح جامع از مهرماه امسال تا سه سال آینده به اجرا درخواهد آمد و امیدواریم خروجی‌های بسیار خوبی از هنرستان‌های استان، به‌ویژه هنرستان پسران، شاهد باشیم. به خانواده‌ها، والدین و هنرجویان این نوید را می‌دهیم که هنرستان‌ها به‌صورت ویژه مدیریت و حمایت خواهند شد.

دیگر چه خبر؟

حسین اسحاقی در ادامه با اشاره به مسائل زیرساختی گفت: نیازهای هنرستان‌ها به ویژه در حوزه تجهیزات کامپیوتری و زیرساختی در آستانه سال تحصیلی جدید برطرف خواهد شد. در هنرستان دختران نیز با مشکلات فضای فرسوده مواجه هستیم که پیگیر آن هستیم.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان همچنین اظهار کرد: به‌ویژه از گروه سینما که در این مدت زحمات بسیاری کشیدند و کارهای باارزش ارائه کردند قدردانی می‌کنم و به صورت ویژه از این عزیزان تجلیل خواهد شد.

اسحاقی افزود: شما هنرجویان آینده فرهنگ و هنر استان کرمان هستید و تا امروز درخشیده‌اید و ان‌شاءالله در آینده هم درخشان‌تر خواهید بود. چشم امید ما در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به شماست و ما نیز از هیچ تلاشی برای حمایت از هنرستان‌ها و هنرمندان آینده‌ساز دریغ نخواهیم کرد.

 در پایان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان افزود: از زحمات همکارانم به‌ویژه مدیر هنرستان آقای محمد شریفی و همچنین معاونین محترم هنرستان، سرگروه‌های آموزشی و همه کسانی که در شرایط دشوار اخیر و هم‌زمان با جنگ تحمیلی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در میدان تولید آثار هنری حاضر شدند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.