به گزارش ایسنا، سیدمهدی طبیب زده امروز 6 تیرماه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: استان کرمان دارای 7 اثر ثبت جهانی، حدود 700 اثر ثبت ملی و 7 هزار اثر تاریخی و جاذبه طبیعی بسیاری است.
وی افزود: با توجه به ظرفیت ها، خروجی و تعداد گردشگران خارجی و داخلی که به کرمان می آیند، آنطور که باید موجب رونق مراکز اقامتی بشوند، اثر جدی نمی بینیم.
طبیب زاده تصریح کرد: حدس زده می شود کمتر از 30 هزار نفر توریست خارجی در سال به استان کرمان می آید که نسبت به استان های همجوار رقم قابل توجهی نیست.
رییس اتاق کرمان بیان کرد: نتوانسته ایم از جاذبه های گردشگری استان کرمان برای رونق گردشگری استفاده کنیم و اصلی ترین علت این است که باور جدی برای توسعه گردشگری در کرمان وجود ندارد.
وی افزود: سازمان میراث فرهنگی کرمان به دلیل ساختار، اعتبارات و جایگاه شاید یکی از ضعیف ترین ادارات استان باشد.
طبیب زاده با اشاره به سهم پایین بخش گردشگری از تسهیلات بانکی تصریح کرد: به دلیل طولانی مدت بودن بازده اقتصادی گردشگری، باید تسهیلات مدت دار به این بخش ارائه شود و به نظر می رسد استان کرمان نتوانسته از تسهیلات صندوق توسعه ملی ر این حوزه استفاده کند و در تسهیلات تبصره 18 نیز بخش گردشگری جایگاهی ندارد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: گردشگری جایگاهی در برنامه ریزی استان به عنوان یک تسهیلگر و پیشران ندارد که باید در این راستا ابتدا به توسعه زیرساخت ها توجه شود و همه کسانی که خواستار رونق گردشگری هستند باید توجه جدی به این بخش داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری کرمان توجه جدی به گردشگری دارد، افزود: ترمینال فرودگاه کرمان در شان و اندازه کرمان نیست و قرار بوده با مشارکت بخش خصوصی ترمینال جدید فرودگاه برای پذیرش 5 میلیون مسافر احداث شود و این سئوال مطرح است که چرا این قرارداد منتفی شده است؟