به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان با تاکید بر اینکه تا زمانی در حوزه های مدیریتی با هم تعارف داشته باشیم، مشکلی حل نمی شود، افزود: برای حفظ منافع مردم باید اشکالات موجود را مطرح و اصلاح کرد و نمی توان منافع مردم را از بین برد.
وی اظهار داشت: پس از ابلاغ اعتبارات، دستگاه ها می توانند موافقت نامه خود را مبادله کنند مگر آنکه به دلیل حجم فعالیتها نتوانند این کار را انجام دهند.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه تدوین سند آمایش به معنای تعیین قالب های حرکت برای رسیدن به اهداف تعیین شده است، تاکید کرد: ابزار ما برای رسیدن به اهداف تعیین شده اعتبارت دولتی و خصوصی است و باید نحوه تعامل بین این ابزارها بررسی شود.
وی ادامه داد: سند آمایش سرزمین بحث بسیار مهمی است که باید اجرایی شود.
۶۰ درصد اعتبارات استان کرمان جذب شده است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به آخرین وضعیت بودجه استان گفت: با تاکید استاندار مبنی بر جذب اعتبارات از سوی دستگاه ها، درصد جذب استان به ۶۰ درصد رسیده است.
جعفر رودری افزود: ۲۰۱ میلیارد تومان اعتبار جذب نشده داریم، اما بنا به اعلام خزانه، روند جذب مطلوب است و مشکل عمده ای در دستگاه ها احساس نمی شود.
وی ادامه داد: مجموع اعتباراتی که با تصمیم شورای توسعه و برنامهریزی استان توزیع میشود، سال قبل یک هزار و ۳۰۸ میلیارد تومان بود که در حال حاضر به یک هزار و ۵۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته و رشد ۱۸ درصدی را نشان میدهد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان عنوان کرد: ۳۶۴ میلیارد تومان اعتبار در بخش تملک دارایی برای استان کرمان ابلاغ شده که مدیران میتوانند در این زمینه برنامه ریزی داشته باشند.
رودری بیان کرد: از مجموع اعتبارات تملک دارایی ابلاغی به استان تاکنون چهار درصد نقد و مابقی اسناد خزانه است و مدیران باید به این موضوع توجه لازم را داشته باشند.
وی بیان کرد: میزان رشد متوسط اعتبارات هزینه ای استان ها در سال جاری ۱۸.۳ درصد بوده که استان کرمان با توجه به اینکه ترکیب نیروهای قراردادی بیشتری دارد، یک درصد رشد اعتبارات هزینه ای آن از متوسط کشور بالاتر بوده و ۱۹.۳ درصد است.
رودری فت: ۷۰ درصد اعتبارات کشور به صورت ملی و در قالب ردیف ها توزیع می شود و در توزیع اعتباراتی که توزیع آنها بر عهده استان است به مناطق محروم توجه ویژه ای صورت می گیرد.
آثار بی توجهی به مناطق محروم شرق کرمان مشاهده می شود
نماینده مردم بم، ریگان، نرماشیر و فهرج در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: آثار بد بی توجهی به مناطق محروم در سنوات گذشته، به وضوح قابل مشاهده است.
حبیب الله نیکزادی افزود: بی توجهی مسئولان در گذشته، عدم مطالبه گری در بین مردم و کمبود اعتبارات موجب بروز عقب ماندگی هایی در بم و سایر شهرستان های شرقی استان کرمان شده است که در توزیع اعتبارات باید برای رفع آنها برنامه ریزی کرد.
احمد حمزه، نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج و فاریاب درمجلس شورای اسلامی نیز هم در این نشست گفت: اعتبارات سه درصد نفت که برای رفع محرومیت است باید به مناطق محروم اختصاص یابد و به صورت عادلانه در بین این شهرستان ها توزیع شود.