جعفر رودری با اشاره به نامگذاری امسال به نام رونق تولید اظهار داشت: هر ساله با توجه به نامگذاری سال برنامههای سالانه و بلندمدتی در استان اجرا میشود.
به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه در راستای رونق تولید در استان کرمان و بنا به دستور استاندار کرمان به دستگاههای اجرایی در ابتدای سال برنامههای و اقدامات استان در دو محور اساسی اجرا، دنبال و پیگیری میشود افزود: رفع موانع واحدهای تولیدی موجود یکی از محورهایی است که در این راستا در استان پیگیری میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از هزار و 600 واحد تولیدی دارای پروانه در استان وجود دارد گفت: از این تعداد تنها 40 درصد واحدها به صورت کامل فعالیت دارند و 60 درصد آنها غیرفعال و یا نیمه فعال هستند.
وی با بیان اینکه عارضهیابی واحدها راکد و نیمهتعطیل استان باید احصاء شود عنوان کرد: استفاده از ظرفیت ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان برای عاضهیابی این واحدها در برنامه است تا در حد امکان مشکلات این واحدها حل شود.
رودری با اشاره به اینکه افزایش سرمایهگذاری و تولیدات جدید در استان در حال حاضر اهمیت ویژهای دارد بیان کرد: اطمینان سرمایهگذاران از فضای اقتصادی موجود ضرورت دارد و در این حوزه در سطح ملی باید اقدامات موثری انجام شود.
وی با بیان اینکه استان کرمان در حوزه فضای کسب و کار در کشور در بین 31 استان در جایگاه شانزدهم قرار دارد گفت: فعال شدن واحدهای موجود و سرمایهگذاریهای جدید در ارتقای فضای کسب و کار در استان اهمیت دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با اشاره به اینکه بهبود و افزایش اقتصاد دانش بنیان در استان نباید به رشد واحدهای فناور و پارکهای علم و فناوری محدود شود بیان کرد: پیشرفت علم و دانش و گسترش آن در کار و فعالیت باید مشاهده شود.
وی با بیان اینکه در حوزه صادرات، محصولات صادراتی استان کرمان تنوع لازم را ندارد افزود: بیشترین سهم صادرات استان به چند محصول کشاورزی خاص و مواد معدنی خام منحصر میشود.
رودری بیان کرد: باید تلاش کنیم تا با تکمیل زنجیره صنایع معدنی، رفع موانع تولید واحدهای موجود، ایجاد واحدهای جدید، حل مشکلات کشاورزان و همچنین در حوزه خدماتی و گردشگری متناسب با نیاز بازار در استان اشتغالزایی داشته و اقتصاد استان را بهبود ببخشیم.