معاون عمرانی استاندار کرمان خبر داد؛


صدور مجوز ۸۵۰۰ مگاوات سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی در استان

0

معاون عمرانی استاندار کرمان گفت: تاکنون حدود ۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان مجوز گرفته‌اند و در مراحل مختلف احداث هستند.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، سیدمصطفی آیت‌اللهی‌موسوی معاون عمرانی استاندار کرمان با تشریح دستاوردهای یک‌سال گذشته حوزه عمرانی استان در زمان استانداری طالبی گفت: ایجاد وفاق و همدلی میان دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و قضایی نخستین اقدام ضروری بود.

دیگر چه خبر؟

او ادامه داد: در شرایطی که کشور با ناترازی انرژی مواجه بود، نخستین تأکید استاندار اجرای برنامه احداث ۵ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کرمان بود. کرمان اکنون رتبه برتر کشور را در ورود نیروگاه‌های خورشیدی به شبکه سراسری برق و همچنین در جذب سرمایه‌گذاری کسب کرده است.

آیت‌اللهی‌موسوی اضافه کرد: تاکنون حدود ۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان مجوز گرفته‌اند و در مراحل مختلف احداث هستند؛ بخشی از آن‌ها نیز وارد فاز اجرا شده‌اند. این رقم حدود ۳۰ درصد بیشتر از هدف ۵ هزار مگاواتی تعیین‌شده در آغاز برنامه است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.