دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد که بهبودیافتگان از کرونا باید از مصرف ترشیها و سرکه خودداری کنند.
پرهیز از مصرف غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.
محدود کردن خوردن غذاهای پرچرب یا سرخ کرده مانند الویه ، سیب زمینی سرخ کرده ، پنیرپیتزا ، انواع کوکو ، کتلت و غیره
ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن میشود
محدودیت مصرف نمک و شورها و غذاهای کنسروی شور
محدود کردن استفاده از رب گوجه ، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل
کاهش مصرف مواد شیرین و شیرینی ها ، آبمیوه صنعتی ، نوشابه ای گازدار ، شکر ، مربا و قند
محدود کردن مصرف نوشیدنی ها و خوارکی های محرک مانند قهوه ، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ
اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل
ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال
ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون ، کلزا ، کنجد، روغن افتاب گردان و غیره برای سرخ کردن مواد غذایی
محدود کردن استفاده از روغن ها و چربی های حیوانی مانند کره ، پیه، دنبه و غیره
تداوم محدودیت ها و رژیم های غذایی به ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای مانند دیابت ، فشارخون بالا و غیره دارند