محمد قوام امروز 26 اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نظام ارجاع یکی از بهترین نظام های تعریف شده در حوزه سلامت است که از سال 84 در روستاهای استان کرمان آغاز شده است.
وی با اشاره به اجرای نسخه الکترونیک و حذف دفترچه بیمه افزود: نظام ارجاع الکترونیک نیز از سال جاری در استان آغاز شده که در سال 98 تکمیل خواهد شد و توسعه نظام ارجاع از روستاها به شهرهای زیر 50 هزار نفر را خواهیم داشت.
قوام تصریح کرد: در نظام ارجاع الکترونیک، پزشک خانواده از طریق سیستم بیمار را به متخصص ارجاع می دهد و می تواند نتیجه ویزیت را دریافت کند و چرخه درمان کامل می شود.
وی با اشاره به اینکه نظام ارجاع گام بزرگی در بحث درمان و سلامت مردم است، بیان کرد: بستر همه این مسائل، پرونده سلامت است و نسخه الکترونیک و نظام ارجاع کمک می کند پرونده سلامت را داشته و دغدغه از بین رفتن آن را نداشته باشیم.
معاون اداره کل بیمه سلامت استان کرمان گفت: سیاست وزارت بهداشت و سازمان بیمه در بستر نظام ارجاع الکترونیک ایجاد می شود و نتیجه همه اینها پرونده سلامت الکترونیک و ارتقاء سلامت جامعه است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بیمه سلامت از سال 93 پوشش درمان اعتیاد را به عهده داشت و در استان کرمان بیش از 2 هزار نفر از مصرفکنندگان مواد تحت پوش هستند که با تعرفه جزئی خدمت می گیرند تصریح کرد: در بودجه 98 سازمان بیمه سلامت، عددی برای این حوزه(پوشش درمان اعتیاد) دیده نشده که با این وضعیت دچار چالش خواهیم شد.
به گزارش ایسنا، دامادی، رییس اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات بیمه سلامت استان کرمان نیز در جمع خبرنگاران گفت: در راستای حذف دفترچه بیمه و اجرای نسخه الکترونیک، فعالیت های زیرساختی و اجرایی از چهار سال قبل و از مهرماه امسال فاز اجرایی آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه از آغاز طرح، 30 هزار نسخه الکترونیک در استان توسط پزشکان برای 25 هزار بیمه شده صادر شده که 82 هزار قلم دارویی را شامل می شود تصریح کرد: 469 موسسه فعال در زمینه نسخه نویسی الکترونیک در استان کرمان داریم که 302 مورد مربوط به پزشکان و مطب هاست.