سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: عمده موارد مبتلا به کووید ۱۹، مربوط به شهرستان سیرجان است به طوری که از ۴۲ مورد بستری در استان در هفته قبل، ۴۰ مورد آن مربوط به دانشگاه علوم پزشکی سیرجان و ۲ مورد دیگر آن مربوط به حوزه دانشگاههای علوم پزشکی کرمان و رفسنجان بود.
به گزارش کرماننو به نقل از ایسنا، سعید صحبتی درباره آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان کرمان اظهار کرد: این اواخر یک خیزش کرونا در استان داشتیم و شواهد نشان از فروکش کردن آن می دهد.
وی افزود: آمار تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در هفته قبل نسبت به ۲ هفته قبلتر از آن کمتر شده اما هنوز برای اظهارنظر در خصوص اینکه خطر در استان برطرف شده، زود است و با آنالیز تعداد مبتلایان هفته جاری تا حدودی میتوان درباره این موضوع مطمئنتر سخن گفت.
طبق اعلام سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در هفته قبل ۲ مورد و هفته قبلتر از آن نیز ۲ مورد فوتی ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در استان ثبت شده است و حدود چهار یا پنج هفته قبلتر از آن، هیچ مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در استان کرمان وجود نداشت.
وی بیان کرد: هنوز جواب آزمایشات ارسالی به آزمایشگاههای تهران برای تایید یا رد موارد مشکوک به سویه جدید کرونا به استان ارسال نشده است.
صحبتی با اشاره به وضعیت کرونا در کشورهای جنوب آسیا و اروپا اظهار کرد: با توجه به سفرها احتمال ورود سویههای جدید به استان کرمان کم نیست و احتمالا اواخر بهمن ماه و اوایل اسفند پیک جدید کرونا را تجربه خواهیم کرد. لذا بهترین اقدام برای پیشگیری، زدن ماسک و تزریق واکسنهای تکمیلی است.
او در بخشی از سخنانش در مورد آنفلوآنزا نیز گفت: خوشبختانه موارد ابتلا به آنفلوآنزا در استان کرمان نداریم. فقط یک نوع از سرماخوردگی ویروسی در استان شایع شده است.
طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حال حاضر در استان کرمان فقط شهرستان سیرجان در وضعیت نارنجی و شهرستانهای انار و کهنوج در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستانهای استان در وضعت آبی هستند.