“ظریف” به سوال نماینده اصولگرای کرمان در مجلس پاسخ داد| [پور ابراهیمی قانع شد]

0

محمدجواد ظریف که تصدی وزیر امورخارجه بر عهده دارد برای جواب به برخی نمایندگان در صحن مجلس حضور یافت.

«کریمی قدوسی» و «پورابراهیمی» دو نماینده اصولگرای شهرهای مشهد و کرمان صبح وزیر امور خارجه را به مجلس کشاندند تا از او سوال کنند.

کریمی قدوسی درباره علت تغییر آقای «امیرعبدالهیان» از معاونت آفریقا و عربی وزارتخارجه، هولوکاست و گزارش وزارت خارجه از برجام از وزیر امور خارجه سوال پرسید که با  توضیح  محکم ،ظریف مواجه شد.

دیگر چه خبر؟

نماینده مشهد در پایان صحبت های ظریف اعلام کرد که  قانع نشده و درخواست به رای گذاشتن موضوع میان نمایندگان حاضر را داشت که نمایندگان رای به قانع کننده بودن صحبت های ظریف دادند.

نماینده بعدی که مسئول پرسیدن سوال از ظریف بود ؛ «محمدرضا پورابراهیمی» رییس کمیسیون اقتصادی مجلس و نماینده مردم کرمان و راور بود .

پور ابراهیمی که محوریت اصلی سوال‌اش در مورد دیپلماسی اقتصادی و کم کاری وزارتخارجه در زمینه اقتصاد علی‌الخصوص در انتخاب سفرایی که به عقیده نماینده کرمانی مجلس «معلومات اقتصادی نداشته و به فکر اقتصاد نیستند» بود.

وزیر امور خارجه توضیحات خود را در اینباره به نماینده و علی‌الخصوص نماینده سوال کننده داد و در پایان صحبت های وی پور ابراهیمی از توضیحات وی قانع شد و کار به رای گیری در مجلس نکشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.