اشتغال به کار ۲۲ درصد از زندانیان استان کرمان

0

بنا به اعلام مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان کرمان مجموعاً ۳ هزار و ۳۰۰ نفر از مجموع ۱۴ هزار و ۸۰۰ زندانی استان در ۳ طرح اعزام به کار، کارگاهی و اشتغال نشسته مشغول به فعالیت و مجموع پرداختی ماهانه زندانیان از ماهی ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان به ۹ تا ۱۰ میلیارد تومان رسیده و تنها در دو سال گذشته ۲۲ کارگاه در سطح استان راه‌اندازی شده است.

به گزارش کرمان‌نو، امان‌الله برخوری در بازدید از تعدادی از کارگاه‌هایی با حضور اصحاب رسانه از ارتقای رتبه بنیاد تعاون زندانیان از ۳۱ به زیر ۴ خبر داد و اذعان کرد که با مشارکت‌بخش خصوصی هزار و ۸۵۰ نفر در قالب زندان به کار مشغول به فعالیت‌اند که ۷۰ و ۸۰ درصد از این اشتغال توسط مجموعه‌هایی است که با مدیریت بخش خصوصی اداره می‌شود.

در بازدید از کارگاه تولید انواع محصولات فلزی که از سال گذشته با اشتغال‌زایی ۱۸ نفر راه‌اندازی شده است، اعلام شد که علی‌رغم قابلیت تولید انواع دستگاه‌های تندرستی و تابلوها، شهرداری دستگاه‌ها را همچنان از اصفهان و تهران خریداری می‌کند.

در این بازدید خبری از تعدادی از کارگاه‌هایی زیر مجموعه بنیاد تعاون از کارگاه تولید فلافل به‌عنوان تنها کارگاهی در سطح استان که سیب سلامت دارد، کارگاه تولید مربا، صنایع بسته‌بندی، کارگاه تولید زغال و مصنوعات فلزی، بزرگ‌ترین استخر در حال احداث پرورش ماهیان سردابی و گلخانه ۶ هزار مترمربعی تولید توت‌فرنگی بازدید شد.

امان‌الله برخوری از مدیرانی است که از بخش خصوصی وارد بنیاد تعاون شده و با بودجه شخصی خود کارگاه تولید فیلتر هوای خودرو در زندان را راه‌اندازی کرده است. کارگاهی که به گفته او با هزینه اولیه ۵۰۰ میلیون تومان راه‌اندازی شده است و هم‌اکنون تنها ماهی بالای ۱ میلیارد تومان فروش دارد. این کارگاه که در مدیریت آن از دانش یک دکترای فیزیک استفاده شده به‌عنوان اولین کارگاهی است که نشان استاندارد دارد و اکنون میزان تقاضا برای محصولاتش بیش از سطح عرضه است.

برخوری که پیش‌ازاین سابقه کارآفرینی در بخش‌های مختلف بازرگانی، کشاورزی و حتی صنعت را در سابقه کاری خود دارد و در طی مدیریت خود ۲۲ کارگاه تولیدی ایجاد کرده، درخواست همکاری بیشتر شهرداری و اداره اوقاف برای در اختیار گذاشتن مکان‌های برای ایجاد فروشگاه‌هایی برای فروش محصولات تولیدی زندانیان را دارد. به گفته او هم‌اکنون قول همکاری از سمت اوقاف برای در اختیار گذاشتن یک الی دو مکان برای فروش پوشاک تولیدی در کارگاه داخل استان داده شده است.

نکته مثبت کارگاه‌های راه‌اندازی شده در این مجموعه توجه به محیط‌زیست و صنعت سبز است. در بازدید از کارگاه تولید زغال که چوب آن از دورریز چوب باغات تحت مدیریت اداره کل زندان‌ها تهیه می‌شود، به جهت جلوگیری از آلودگی هوا دود حاصل تقطیع شده و به سرکه چوب تبدیل می‌شود. سرکه چوب که محصولی برای دفع آفات باغات است تاکنون فقط در استان فارس تولید می‌شد، اما اکنون با راه‌اندازی این کارگاه روزانه ۴۰۰ لیتر سرکه چوب تولید می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.