استاندار کرمان پیشنهاد داد:
استان کرمان به عنوان قطب رباتیک کشور معرفی شود
استاندار کرمان با پیشنهاد معرفی استان کرمان به عنوان قطب رباتیک کشور گفت: سازمان فنی و حرفهای زیرساختها و تجهیزات لازم برای این امر را ایجاد کند.
“محمدجواد فدایی” امروز ۲۰ آذرماه در جلسه شورای عالی مهارت استان کرمان با حضور رییس آموزش فنی و حرفهای کشور یادآوری کرد: در شورای فنی استان کرمان مصوب شد که نیروهای فنی بدون مهارت در پروژهها حضور نداشته باشند.
وی تاکید کرد: در بحث حرفهآموزی بین خانم و آقا نباید تبعیضی وجود داشته باشد و اگر در این زمینه نقصی وجود دارد به ما اعلام کنید تا این نقص را رفع کنیم.
استاندار کرمان با طرح این سوال که در سال ۹۷ و ۶ ماه اول سال ۹۸ با آموزشهای فنی و حرفهای چه میزان شغل ایجاد شده است؟ عنوان کرد: شورای فنی و شورای اصناف داشتن گواهی مهارت برای افرادی را الزامی بدانند و همچنین با مدیریت دفتر اقتصادی استانداری کرمان تفاهمنامه همکاری معینهای اقتصادی با سازمان فنی و حرفهای وراهاندازی شرکت مهارت آموزی در راستای ارتقای مهارتهای جامعه منعقد شود.
عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان کرمان با بیان این مطلب که در خصوص آموزش فنی و حرفهای به سربازان باید در فرآیندصدور گواهینامه مهارت به آنها تسریع صورت گیرد، عنوان کرد: پیشنهاد می شود استان کرمان قطب رباتیک کشور معرفی شود، لذا سازمان فنی و حرفهای زیرساختها و تجهیزات لازم برای این امر را ایجاد کند.
فدایی مهارت آموزی در محیط واقعی کار را امری الزامی دانست و بیان کرد: کشور به استانها سهمیه مهارت آموزی در محیط کار داده است که استان کرمان تا کنون از ۹۰۰ سهمیه فقط ۲۵۰ مورد آن را استفاده کرده است که باید اقدامات لازم برای استفاده کردن از مابقی سهمیه صورت گیرد.
وی با تاکید برآنکه باید آموزشهای فنی و حرفهای متناسب با نیازهای استان باشد، خاطرنشان کرد: در استان کرمان ۱۰۰ هزار فرصت شغلی شناسایی شده است لذا باید براساس یک برنامه زمانبندی مشخص سازمان فنی و حرفهای تعدادی از فرصتهای شغلی را شناسایی و به امر مهارتآموزی براساس این فرصتها بپردازد.
به گزارش ایسنا، معاون پژوهش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نیز در این جلسه تاکید کرد: انتصابات در کشور باید براساس شایستگی صورت گیرد و نگاه جنسیتی را حذف کرد زیرا خانمها توانایی زیادی دارند که باید با خودباوری این نگاه حذف میشود.
وی ادامه داد: اگر جلب مشارکت داشته باشیم و از ظرفیتهای آموزشی همه دستگاهها استفاده کنیم دیگر مشکلی در حرفهآموزی نداریم.
به گزارش ایسنا، “محمدرضا جهانگیری” مدیرکل فنی و حرفهای استان کرمان نیز در این جلسه عنوان کرد:۱۰ نهاد آموزشی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که همه فرایندهای حرفه آموزی در آنها وجود دارد همچنین ما علاوه بر گروههای هدف در گذشته اکنون آموزش زندانیان، زنان سرپرست خانوار، اتباع بیگانه، سربازان و … را نیز برعهده داریم.
وی با بیان این مطلب که ۶۰ درصد افرادی که در آموزشگاه های زیرمجموعه فنی و حرفهای آموزش دیدهاند مهم اکنون مشغول به کار هستند، اظهار کرد: ۲۸ کارگاه شهری در سطح استان کرمان داریم و همچنین یک مرکز آموزشی با همکاری خیرین در زندان در حال احداث است که در راستای آموزش های مهارتی فعالیت دارند.
[…] نیروی انسانی اداره آموزش وپرورش استان کرمان گفت: امروز علم رباتیک یکی از پرطرف دارترین زمینههای علمی است که بسیاری از […]