مدیرکل راهداری کرمان خبر داد؛


ایمن‌سازی ۸۷ نقطه مستعد حادثه در استان کرمان

0

علی عبداللهی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌‎ای استان کرمان گفت: ۸۷ نقطه مستعد حادثه در سطح استان کرمان، ایمن‌سازی شده است.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی استان کرمان، علی عبدالهی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‎ای استان کرمان با ارائه گزارشی از عملکرد ۶ماهه ابتدای سال جاری اظهار کرد: باتوجه‌به وسعت محورهای مواصلاتی در این استان پهناور، عملیات ایمن‌سازی و رفع نقاط حادثه‌خیز در برخی از محورهای پرتردد در دستور کار این اداره کل قرار گرفت.

او افزود: بر همین اساس از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، ۸۷ نقطه مستعد حادثه در سطح استان کرمان، ایمن‌سازی شده است و برای نقاطی که تصادفات جاده‎ای زیادی در آنها نیز رخ می‎دهد، برنامه‌ریزی لازم انجام شده است تا در نهایت جاده‌های ایمن برای سرنشینان احداث شود.

دیگر چه خبر؟

عبدالهی با اشاره به اینکه طی مدت مذکور حدود ۳ هزار و ۲۱۰ کیلومتر از راه‎های مواصلاتی خط‎کشی شده است، تصریح کرد: همچنین در راستای ارتقا ایمنی تردد و کاهش تصادفات جاده‎ای در سطح جاده‎ها، بیش از ۱۰ کیلومتر حفاظ بتنی و فلزی (بلوک مفصلی و گاردریل) نصب شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‎ای استان کرمان بیان کرد: اجرای ۱۲ مقطع روشنایی در تقاطع‎ها، دوربرگردان‎ها، نقاط مسکونی و… از دیگر فعالیت‎های این اداره کل است که با تمام توان در راستای خدمات‌رسانی به مردم تلاش می‌کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.