دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم خبر داد: 


شبکه رشا و ارتشا در بم متلاشی شد

0

کرمان‌نو- دادستان عمومی و انقلاب بم از انهدام یک شبکه هفت نفره رشا و ارتشا خبر داد که در قبال آزادسازی برخی اتباع خارجی، مبالغ غیرقانونی دریافت می‌کردند.

به گزارش کرمان نو، بهنام جعفری زاده روز دوشنبه اعلام کرد: در پی رصد اطلاعاتی ، شبکه‌ای متشکل از چهار نفر از کارکنان اداره امور اتباع و سه نفر از افراد خارج از این اداره که به‌صورت سازمان‌یافته مبادرت به دریافت وجوه غیرقانونی در قبال تسهیل یا آزادی برخی اتباع خارجی می‌کردند، شناسایی و منهدم شد.

وی افزود: اعضای این شبکه پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی و با دستور قضایی بازداشت شدند و رسیدگی تخصصی به تخلفات آنان در شعبه ویژه در حال انجام است.

دادستان بم با تأکید بر برخورد قاطع با مفاسد اداری اظهار داشت: هیچ‌گونه تخلف، سوءاستفاده از موقعیت شغلی یا ایجاد بسترهای فساد در دستگاه‌های اداری قابل اغماض نیست و دستگاه قضایی با جدیت تمام پرونده را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: گزارش‌های مردمی در کشف این نوع شبکه ها نقش تعیین‌کننده دارد و از شهروندان تقاضا می‌شود موارد مشابه را بدون ملاحظه از طریق مراجع قانونی اعلام کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.