حسین رشیدی در خصوص این ماجرا اظهار کرد: نظارت و کنترل فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، تولید و توزیع و طبخ این فرآوردهها از وظایف دامپزشکی است و دستورالعملهای مختلف برای کنترل بهداشتی این فرآوردهها وجود دارد که در آن ویژگیهای ظاهری (ارگانولپتیک)، شیمیایی و میکروبی و… هر محصول به طور مفصل توضیح داده شده است.
وی ادامه داد: واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی، شرکت های تولیدی، رستورانها و کلیه مراکز عمومی دولتی و خصوصی که اقدام به نگهداری گوشت و سایر فرآورده های خام دامی می کنند، بصورت دورهای بازدید شده و کارشناسان این مجموعه در راستای ارتقای سطح بهداشت این فرآوردهها و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و … اقدام می کنند.
به گزارش ایسنا، رشیدی به موضوع رستوران باغ شاهزاده ماهان و شایعات پیرامون گوشت فاسد در این مجموعه گفت:در بازدید گروهی انجام شده توسط اداره دامپزشکی، دادستانی و مرکز بهداشت از رستوران باغ شاهزاده مقداری گوشت سفید و قرمز که دارای لیبل مشخص بودند و تاریخ مصرف آنها گذشته بود، مشاهده گردید که صاحب رستوران به دلیل عدم اطلاع اقدام به انجماد آنها نموده بود و در بررسی های بعدی مشخص شد که گوشتهای مورد نظر فاسد و مخاطره آمیز نبوده و فقط در شرایط استاندارد منجمد نشده اند.
وی در ادامه افزود: عدم آگاهی و اطلاع صاحب رستوران مبنی بر عدم انجماد فرآورده های خام دامی تازه بدون امکان برودتی مناسب سبب این اشتباه شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از شهروندان خواست که به شایعات توجه نکرده و مجدداً متذکر شد که کنترل و نظارت بر فرآورده های خام دامی از وظایف دامپزشکی است و اطلاع رسانی در این حوزه فقط از طریق روابط عمومی این اداره کل صورت می گیرد و شهروندان محترم می توانند اخبار و اطلاعات موثق در حوزه دامپزشکی را از طریق سایت kerman.ivo.ir مشاهده نمایند.