واژگونی سمند در محور بم-کرمان، یک فوتی و ۶ مجروح بر جای گذاشت

کرمان‌نو- در پی برخورد یک دستگاه سواری سمند با کامیون در کیلومتر 105 محور بم-کرمان (دوراهی راین- ابارق)، یک نفر جان باخت و ۶ نفر دیگر مجروح شدند.

به گزارش کرمان‌نو و بر اساس گزارش مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان، در پی برخورد یک دستگاه سواری سمند با کامیون در کیلومتر 105 محور بم-کرمان ( دوراهی راین- ابارق)، حوالی ساعت 4:12 بامداد روز جمعه 22 فروردین 1404،یک نفر جان باخت و ۶ نفر دیگر مجروح شدند.
تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان به محل حادثه اعزام و عملیات امداد و نجات را تا ساعت 6:06 صبح به پایان رساندند.
بر اساس گزارش مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان، بلافاصله پس از دریافت گزارش اورژانس، دو تیم امداد و نجات هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.تیم‌ها در محل حادثه 4 مصدوم و یک فوتی را رهاسازی و تحویل عوامل مربوطه دادند و عملیات امداد و نجات از ساعت 4:12 بامداد آغاز و در ساعت 6:06 صبح به پایان رسید. مصدومین حادثه برای مداوا به مراکز درمانی منتقل شدند.

اطلاعات تکمیلی در خصوص جزئیات حادثه و علت آن توسط مراجع ذی‌صلاح در دست بررسی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.