رئیس اتاق کرمان گفت: پویش احداث 100 مدرسه در استان کرمان با همکاری فعالان اقتصادی، موسسه خیریه مهرگیتی و سایرین خیرین مدرسهساز راهاندازی خواهد شد تا بتوان بخشی از کمبودهای فضای آموزشی را پوشش داد.
سیدمهدی طبیب زاده در نشست بررسی نقش بخش خصوصی در توسعه فضاهای آموزشی با حضور فعالان اقتصادی کشور و کرمان و مدیرکل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان افزود: در اجرای این طرح از تجربیات و راهنمایی های مدیر و سایر فعالان اقتصادی پویش مدرسهسازی” ایران من” استفاده خواهیم کرد تا مدارسی راه اندازی شود که ضمن آموزش علم و دانش، کانون های کارآفرینی و مراکزی برای توسعه پایدار روستاها باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت:طرح احداث 100 مدرسه در استان کرمان توسط بخش خصوصی و خیرین بیسابقه است که با کمک دو میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار دولتی در نظر گرفته شده برای تکمیل پروژه های آموزشی، می توان این تعداد مدرسه را تا 300 مدرسه افزایش داد.
احمد اسکندری نسب در ادامه با اشاره به اینکه از سال 92 تاکنون 2 هزار کلاس درس با کمک خیرین مدرسه ساز در سطح استان ساخته شده است، اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی استان 4.9 درصد و متوسط این میزان در کشور 5.2 درصد است که علاوه بر مناطق کمتر توسعه یافته به دلیل افزایش مهاجرت ها به مرکز استان، در شهر کرمان نیز با کمبود مدرسه روبرو هستیم.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی کرمان اسکندری نسب گفت: تعداد زیاد دانش آموزان در کرمان، باعث شده که هزار و 171 مدرسه بیش از 35 نفر و حتی کلاس 48 نفره داریم و البته در مقابل نیز برای رعایت عدالت آموزشی و پوشش تحصیلی همه دانش آموزان 710 مدرسه با جمعیت زیر 10 دانش آموز وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: از پنج هزار و 600 فضای آموزشی استان 611 مدرسه فرسوده هستند، 361 مدرسه نیاز به مقاوم سازی دارند، 181 مدرسه در چادر دایر می شوند، 46 مدرسه کپری، 232 مدرسه بلوکی و 170 مدرسه کانکسی هستند.
اسکندری نسب با اشاره به تحریم های اقتصادی، افزود: دولت به تنهایی نتوانسته و نمی تواند مدرسه بسازد و 310 پروژه مدرسه سازی به دلیل نبودن اعتبار لازم متوقف شدهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز خیرین مدرسه یار نیز هستند، بیان کرد: در برخی مناطق به دلیل کمبودهای بسیار در پوشاک، تغذیه و لوازم التحریر دانش آموزان، خیرین به رفع این نیازها نیز کمک می کنند.